وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

زمان آغاز معاینات پزشکی زائران حج ۹۹

زمان آغاز معاینات پزشکی زائران حج ۹۹ رئیس سازمان حج و زیارت، از آغاز روند معاینات پزشکی زائران حج پیش رو در اوایل اردیبهشت ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 20
کد خبر: ۴۰۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که روز دوشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد، علی رضا رشیدیان، افزود: معاونت مربوطه در سازمان حج درباره آغاز معاینات پزشکی زائران حج تمتع اطلاع رسانی خواهد کرد.

 

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز تاکید کرد: با توجه به تکمیل شدن بیش از ۷۲ درصد ظرفیت اعلام شده برای کاروان‌ها و مشخص شدن وضعیت سلامت زائران در معاینات پزشکی، معاونت فرهنگی بعثه برای اجرایی شدن برنامه آموزش زائران در فضای مجازی اقدام کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین نواب گفت: ثبت نام در برخی کاروان‌ها تکمیل شده است و روند تکمیل ظرفیت در کاروان‌های باقیمانده ادامه دارد لذا آموزش زائران نباید متوقف شود.

 

این جلسه با گزارش آقای اکبر رضایی سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت از آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص حج پیش رو ادامه یافت.

 

وی گفت: مسائل اجرایی ازجمله ثبت نام و تکمیل ظرفیت کاروان‌ها، تغذیه و تدارکات، مسکن، حمل و نقل و پزشکی در کمیته‌های ذی ربط در حال پیگیری و نهایی شدن است.

 

بر پایه این گزارش، در ادامه این جلسه جمال الدین الوانی سرپرست مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر و دکتر سید علی مرعشی مشاور و مسئول هیئت درمانی و بیمه حج و زیارت از برنامه ریزی ها و اقدامات انجام شده در خصوص انتخاب کادر پزشکی و درمانی، فعال شدن مراکز هلال احمر برای آغاز معاینات حجاج، تشکیل کمیته‌های پزشکی در مرکز و استان‌ها و روند خرید تجهیزات و داروهای مورد نیاز برای حج آینده گزارش داده و تاکید کردند: در این روند آمادگی برای شرایط مختلف مدنظر قرار گرفته است و سلامت زائران در اولویت قرار دارد.

 

گزارش مرتضی اسدزاده سرپرست اداره کل اسکان حج، عمره و عتبات عالیات از آسیب شناسی در حوزه اسکان حج ۹۸ از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

 

وی گفت: در برنامه ریزی ها و قراردادهای منعقد شده در حوزه اسکان حج ۹۹ مشکلات و آسیب‌های حج گذشته لحاظ و عموماً رفع شده است.

 

این گزارش حاکی است، رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه برنامه‌های حج با رعایت اصول بهداشتی و سلامت زائران پیگیری می‌شود، اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و لبیک نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به بیانات مقام معظم رهبری، این سازمان همچنان که در حوادث گذشته نظیر سیل به میدان آمد در جریان بیماری کرونا نیز تلاش خواهد کرد با استفاده از ظرفیت ۷۵ هزار کارگزار خود در سراسر کشور به افراد نیازمند و آسیب دیده کمک کند.

 

منبع: مهر

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار