نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

نیمه اردیبهشت درباره لیگ برتر فوتبال تصمیم‌گیری می‌شود

وزیر ورزش و جوانان گفت: امکان برگزاری مسابقات ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه وجود ندارد و تصمیم برای برگزاری لیگ برتر فوتبال نیمه اردیبهشت گرفته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود سلطانی فر گفت : بحران کرونا ورزش در سراسر دنیا را تحت تأثیر قرار داده است تا جایی که بازی های المپیک هم به تعویق افتاد و معتبرترین لیگ ها هم از جریان افتاد اما برنامه ریزی برای ورزش ادامه دارد. به هر حال ما مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ، مقدماتی جام جهانی فوتبال و حتی رقابت های انتخابی المپیک را پیش رو داریم به همین دلیل فعالیت های اداری ، فنی و برنامه ریزی فدراسیون ها با رعایت پروتکل های بهداشتی ادامه خواهد داشت.

 

وزیر ورزش و جوانان افزود: با توجه به استعلامی که از وزیر بهداشت داشتم ، امکان تمرینات تا نیمه اردیبهشت ماه وجود ندارد، بنابراین حداقل تا پایان اردیبهشت ماه نیز امکان برگزاری رقابت ورزشی وجود ندارد. برای برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال نیمه اردیبهشت ماه تصمیم خواهیم گرفت چرا که هر تیم برای آمادگی مجدد برای حضور در مسابقات نیاز به ۱۵ روز تمرین آمادگی دارد.

 

سلطانی فر تدبیر و اراده رییس جمهور مبنی بر فعالیت اقتصاد در کنار اهمیت حفظ سلامتی مردم را مورد توجه قرار داد و گفت: تلاش دولت حرکت در راستای حفظ سلامتی مردم و استمرار فعالیت های اقتصادی است که امیدوارم به خوبی محقق شود.

 

وزیر ورزش و جوانان اهمیت حفظ منافع باشگاه های خصوصی را در این بحران کرونا مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت : حق بیمه کارفرما و همچنین برق و گاز باشگاه های خصوصی استمهال شده است و تلاش می کنیم که از مشوق هایی که دیگر عرصه ها در دوران کرونا از آن برخوردار می شوند ، در هیات دولت برای ورزش و باشگاه های خصوصی هم اخذ کنیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر