کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

اعلام زمان آغاز لیگ برتر فوتبال

معاون وزیر بهداشت ضمن اعلام زمان آغاز لیگ برتر فوتبال گفت که تمرینات تیم‌ها از اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد آغاز می شود و در این صورت پس از سه هفته لیگ برتر فوتبال آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، ایرج حریرچی درباره برگزاری مسابقات فوتبال گفت: روز دوشنبه با معاون وزیر ورزش و خلیلیان رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی جلسه داشتیم و شرایط بوندس‌لیگا و سری آ ایتالیا و تا حدودی لالیگا را بررسی کردیم. با توجه به اینکه 9 هفته از مسابقات لیگ برتر باقی مانده می‌توان این مسابقات را در شش هفته به پایان رساند. سه هفته نیز برای تمرین تیم ها در نظر گرفته شده است؛ اگرچه هنوز چیزی قطعی نیست.

 

وی افزود: مهمترین نکته برای ما سلامت بازیکنان و کادر فنی است. خط قرمزهایی هم وجود دارد که فعلاً نمی‌توانیم سمت آنها برویم. مثلاً برگزاری مسابقات بدون تماشاگر، نحوه حضور و استقرار تیم‌ها در هتل و حضورشان در یک اتوبوس که نمی‌تواند مثل گذشته باشد اما داخل زمین فوتبال به معنای واقعی شروع خواهد شد. اصولی هم درباره شادی بعد از گل و مسائل دیگر وجود دارد که مانند سری آ و بوندس‌لیگا به آن توجه کردیم.

 

معاون وزیر بهداشت که با برنامه فوتبال برتر صحبت می‌کرد، اظهار داشت: توافقات اولیه را انجام دادیم اما همه چیز منوط به تصویب ستاد ملی مبارزه با کرونا خواهد بود. این درخواست از سمت مردم هم وجود دارد.

 

حریرچی در پاسخ به این پرسش که آیا پروتکل‌های اولیه نوشته شده است یا خیر؟ گفت: بله پروتکل‌ها نوشته شده و مبنای آن هم لیگ‌های معتبر دنیا است اما از نظر ما فعلاً هیچ چیز قطعی نیست. بعد از اینکه ما و وزارت ورزش تصمیم گرفتیم، آن را به فدراسیون فوتبال اعلام خواهیم کرد و فدراسیون مستقل است و خودش تصمیم گیری می‌کند. این پیشنهاد هم وجود داشت که 9 هفته را به صورت متمرکز برگزار کنیم و تیم‌ها در این 9 هفته اردو داشته باشند که این پیشنهاد ممکن و عملی نیست. در هر صورت ما چیزی که به صلاح است را تصمیم‌گیری می‌کنیم.

 

وی در مورد اینکه برخی تیم‌ها به خاطر مسائل مالی و شرایط جدول خواستار لغو و مسابقات شده‌اند، عنوان کرد: ضریب هوشی‌ ما هم پایین نیست و متوجه این مسائل می‌شویم!

 

معاون وزیر بهداشت در پایان در پاسخ به این پرسش که به صورت تقریبی چه زمانی تمرین تیم‌ها شروع خواهد شد گفت: در چند روز آینده و احتمالا تا پایان هفته پیشنهاد اولیه خودمان را ارائه خواهیم داد و تصمیم گیری منوط به تصویب وزرای محترم و ستاد ملی مبارزه با کرونا است. یکی از بازه‌های زمانی می‌تواند این باشد که تمرینات از اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد شروع شود و پس از سه هفته تمرین، مسابقات آغاز شود و تا نیمه مرداد ماه به اتمام برسد.

 

حریرچی تاکید کرد: این یکی از گزینه‌ها هست و هنوز هم گزینه‌های دیگری روی میز وجود دارد، از جمله اینکه ممکن است بازی‌ها لغو شود، هرچند احتمال آن پایین است. ممکن است محدودیت های دیگری هم داشته باشد، مثل اینکه به جز سرمربی افراد بالای 65 ساله روی نیمکت حضور نداشته باشد و کسانی که بیماری زمینه‌ای هم دارند روی نیمکت نباشند. هر پنج روز یک بار نیز تست سلامت از بازیکنان گرفته شود. با این حال هنوز هیچ چیزی قطعی نیست.

 

با توجه به صحبت‌های معاون وزیر بهداشت در صورتی که اوایل خرداد تمرینات آغاز شود و تیم‌ها سه هفته فرصت آماده‌سازی داشته باشند، لیگ برتر از اواخر خرداد از سر گرفته خواهد شد.

کلمات کلیدی: ایرج حریرچی
ارسال نظر