سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

واگذاری استقلال و پرسپولیس

وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد واگذاری استقلال و پرسپولیس از مهمترین برنامه‌های این وزارتخانه در سال ۱۳۹۹ است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 22
کد خبر: ۳۸۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود سلطانی فر با تاکید بر این موضوع که خانواده بزرگ ورزش و جوانان در سال  ۹۹ سال پرکاری را پیش رو دارد، واگذاری باشگاه استقلال و پرسپولیس را از اهم برنامه های این وزارتخانه عنوان کرد.

 

وی گفت: این اقدام در راستای برنامه های توسعه ای این دو باشگاه صورت خواهد گرفت و وزارت ورزش و جوانان در اجرای آن بسیار مصمم است.

 

وزیر ورزش و جوانان در ادامه صحبتهایش، حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک و اعزام ملی پوشان آماده به توکیو و شرکت ۴ تیم فوتبال کشورمان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را بخشی از برنامه های دیگر  حوزه ورزش اعلام کرد.

 

وی همچنین اعلام کرد که حضور مقتدرانه در مرحله برگشت مسابقات مقدماتی جام جهانی نیز از دیگر برنامه هایمان در سال پیش رو خواهد بود.

 

سلطانی فر افزود: سال پرتلاشی را با همکاری خانواده ورزش ، ورزشکاران و جوانان عضو سه هزار سمن خواهیم داشت تا انشاءالله بتوانیم کارنامه موفقی را به مردم عزیز کشورمان ارائه کنیم.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار