غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم

مقام‌های آمریکایی: ضمانت گرفته‌ایم ۱.۶ میلیارد دلار قابل انتقال به ایران نباشد

یک رسانه آمریکایی مدعی شده دولت این کشور اطمینان‌هایی دریافت کرده مبنی بر اینکه ۱.۶ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران که اخیراً رفع مصادره شده‌اند به ایران منتقل نخواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 15
کد خبر: ۴۰۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه وابسته به جریان نومحافظه‌کار در آمریکا به نقل از مقام‌های دولت این کشور مدعی شده به دولت «دونالد ترامپ» اطمینان داده شده حکومت ایران قادر به دسترسی به ۱.۶ میلیارد دلاری که اخیراً رفع‌مصادره شده نخواهد بود.

 

چند روز پیش رسانه‌ها گزارش دادند دادگاهی در لوکزامبورگ، درخواست آمریکا مبنی بر انتقال ۱.۶ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران به نفع گروه موسوم به «قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر» را رد کرده است.

 

این پول در موسسه تهاتر «کلیراستیم» که یک شرکت مالی متعلق به بورس دویچه در لوکزامبورگ است، نگهداری می‌شود.

 

یک دادگاه در نیویورک در سال ۲۰۱۲ دستور داد، تا ایران ۷ میلیارد دلار به عنوان خسارت برای حملات ۱۱ سپتامبر بپردازد و مدعی شد، تهران به القاعده از طریق اجازه دادن برای سفر از خاکش، کمک کرده است.

 

وبگاه «واشنگتن‌فری‌بیکن» مدعی شده دولت ترامپ ضمانت‌هایی دریافت کرده مبنی بر اینکه ایران علی‌رغم این «پیروزی حقوقی» قادر به دسترسی به این پول نخواهد بود.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار