یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

مقام‌های آمریکایی: ضمانت گرفته‌ایم ۱.۶ میلیارد دلار قابل انتقال به ایران نباشد

یک رسانه آمریکایی مدعی شده دولت این کشور اطمینان‌هایی دریافت کرده مبنی بر اینکه ۱.۶ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران که اخیراً رفع مصادره شده‌اند به ایران منتقل نخواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 15
کد خبر: ۴۰۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه وابسته به جریان نومحافظه‌کار در آمریکا به نقل از مقام‌های دولت این کشور مدعی شده به دولت «دونالد ترامپ» اطمینان داده شده حکومت ایران قادر به دسترسی به ۱.۶ میلیارد دلاری که اخیراً رفع‌مصادره شده نخواهد بود.

 

چند روز پیش رسانه‌ها گزارش دادند دادگاهی در لوکزامبورگ، درخواست آمریکا مبنی بر انتقال ۱.۶ میلیارد دلار از دارایی‌های ایران به نفع گروه موسوم به «قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر» را رد کرده است.

 

این پول در موسسه تهاتر «کلیراستیم» که یک شرکت مالی متعلق به بورس دویچه در لوکزامبورگ است، نگهداری می‌شود.

 

یک دادگاه در نیویورک در سال ۲۰۱۲ دستور داد، تا ایران ۷ میلیارد دلار به عنوان خسارت برای حملات ۱۱ سپتامبر بپردازد و مدعی شد، تهران به القاعده از طریق اجازه دادن برای سفر از خاکش، کمک کرده است.

 

وبگاه «واشنگتن‌فری‌بیکن» مدعی شده دولت ترامپ ضمانت‌هایی دریافت کرده مبنی بر اینکه ایران علی‌رغم این «پیروزی حقوقی» قادر به دسترسی به این پول نخواهد بود.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار