آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک وزیر راه: رییس جمهور به شدت مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی است

روحانی: امسال با دو ویروس تحریم و کرونا مواجه هستیم

رئیس جمهور با بیان اینکه امسال با دو ویروس تحریم و کرونا مواجه هستیم، اظهار داشت: همه تلاش‌مان را به کار می‌گیریم که سختی مردم را بکاهیم و مردم ما علی‌رغم که سال سختی است بتوانند به طور نسبتاً مطلوبی زندگی را بگذرانند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 16
کد خبر: ۴۰۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور ظهر امروز در نشست بهره برداری از چهار طرح برق- آبی استان تهران که به صورت ویدئو کنفرانس انجام شد، با بیان اینکه امسال با دو ویروس تحریم و کرونا مواجه هستیم، اظهار داشت: همه تلاش‌مان را به کار می‌گیریم که سختی مردم را بکاهیم و مردم ما علیرغم که سال سختی است بتوانند به طور نسبتاً مطلوبی زندگی را بگذرانند؛ گرچه امسال برای همه دنیا سال سختی است و برای ما سختی مضاعف دارد.

 

وی با بیان اینکه من خوشحالم که امروز اولین قدم را در بخش افتتاح و تولید پروژه‌ها برداشتیم و این روند ان‌شاالله تا پایان سال ادامه خواهد یافت، گفت: مردم عزیز ما مطمئن باشند که اعضای دولت و همه شرکت‌ها، نهاد‌ها و همه بخش‌ها اعم از خصوصی، دولتی و عمومی آنی نیست که فعالیت خودشان را متوقف کرده باشند. با همه پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را ادامه می‌دهند و امیدواریم علی‌رغم سختی‌ها خداوند سال خوبی را برای ملت ما مقرر کند و به بیماران ما شفا بدهد و به روح پاک همه شهدای خدمت که در این ایام تلاش و فداکاری برای سلامت مردم کرده و جان خود را فدا کردند درود می‌فرستیم به خانواده‌های آن‌ها تسلیت می‌گوییم.

 

روحانی ادامه داد: انشاءالله مردم ما با همکاری و هماهنگی و یکپارچگی راه سازندگی و تولید در کشور و خدمت به مردم در عین بحث سلامت و مقابله با این ویروس را ادامه خواهند داد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار