لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

احتمال وقوع جنگ بیولوژیک در زمینه شیوع کرونا

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان از احتمال وقوع جنگ بیولوژیک در زمینه شیوع کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 18
کد خبر: ۴۰۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید احمد خاتمی بعد از ظهر شنبه طی سخنانی که در جوار ضریح بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد: ویروس کرونا برای مردم جهان مشکلات بسیاری را به دنبال داشته است که این مشکلات تنها محدود به برخی از کشورها نیست.

 

وی با اشاره به احتمال وقوع جنگ بیولوژیک در زمینه شیوع ویروس کرونا در دنیا، افزود: آمریکا در سطح جهان متهم نخست است که این اتهام فقط از سوی ایران مطرح نشده و حتی دانشمندان از سراسر جهان نیز این اتهام را مطرح می‌کنند.

 

عضو هیئت رئیسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: دشمنان تصور می‌کردند که این جنگ بیولوژیک تنها جان دشمنانشان را می‌گیرد در حالی که نمی‌دانستند که علیه خودشان نیز عمل خواهد کرد.

 

وی گفت: آمار مبتلایان به ویروس کرونا در سطح جهان به بیش از دو میلیون نفر رسیده و مشکلات بسیاری از جمله مشکلات اقتصادی را فراهم آورده است.

 

باید در زمان وقوع بلا صبور باشیم

آیت الله خاتمی با بیان اینکه بر اساس آموزه‌های قرآن کریم باید در زمان وقوع بلا صبور بود، افزود: عموم مردم باید از مناجات شعبانیه به صورت ویژه‌تر استفاده کنند و در این راستا صدا و سیما نیز باید به صورت گسترده‌تر به انعکاس این مناجات بپردازد.

 

وی با اشاره به اینکه عملکرد ما در دوران شیوع ویروس کرونا اهمیت بسیاری دارد، تصریح کرد: مدیریت مطلوب در کنترل بحران و تلاش کادر درمانی کشور در زمان شیوع ویروس کرونا همیشه ماندگار خواهد ماند.

 

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: باید از بحران کرونا به عنوان یک فرصت برای تقویت مبانی اعتقادی و توجه بیشتر به خداوند متعال استفاده کنیم.

 

وی ضمن تأکید بر لزوم داشتن صبر در هنگام بلا افزود: بلاها با بی‌صبری رفع نمی‌شوند بلکه باید صبور بود.

 

آیت الله خاتمی تصریح کرد: از آنجایی که شیوع ویروس کرونا یک بلاست در قرآن کریم در هنگام بلا سه وظیفه را برای مسلمانان تعیین کرده که شامل صبر در بلا، تضرع و دعا و همچنین رزمایش همدلی و انفاق می‌شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار