دریادار ایرانی: نیروی دریایی با اقتدار به مأموریت‌های خود ادامه می‌دهد خاطره دختر شهید سلامی از هدیه دختر و عروس رهبر شهید: گفتم نمی‌توان این هدیه را جایگزین کرد جزئیات مراسم گرامیداشت رهبر شهید و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در حسینیه شماره یک جماران تعطیلی ادارات کرمان چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات کامل حمله آمریکا به خمین + جزئیات ماجرای دیدار دو زن کابینه پزشکیان در پاسگاه پلیس‌راه هرمزگان + جزئیات انتخابات شورا‌ها به پاییز موکول شد؟ فوری / صدای انفجار در سیریک مولوی محمد انور ریگی کیست؟ فرمانده سپاه: میثاق می‌بندیم هرگز سرنوشت این سرزمین را به وعده دشمنی کودک‌کش گره نزنیم حمله هوایی جنایتکارانه دشمن به منطقه‌ای در شیراز حمله به مرکز فرماندهی عملیات ویژه دشمن در قصاص خون سربازان ایرانشهر تغییر ساعت کار ادارات لرستان از فردا + جزئیات کامل و اسامی دستگاه‌های مستثنی اطلاعیه مهم ارتش؛ احتمال شنیده شدن صدای انفجار در تهران حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر آبادان

ضرورت اتخاد موضع واحد همه کشورهای جهان در مقابل اقدامات غیرانسانی آمریکا

ضرورت اتخاد موضع واحد همه کشورهای جهان در مقابل اقدامات غیرانسانی آمریکا رئیس جمهور روابط ایران و اوگاندا را بسیار خوب و مبتنی بر احترام متقابل دانست و گفت: آمادگی داریم بدون هیچ محدودیتی مناسبات دو جانبه را در همه زمینه ها توسعه دهیم و از همه ظرفیت ها و توانمندی ها در دو کشور در راستای مناسبات دوستانه استفاده کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 21
کد خبر: ۴۱۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز سه شنبه در تماس تلفنی رئیس جمهور اوگاندا، با اشاره به شیوع ویروس کرونا در جهان و ایجاد شرایط سخت برای شهروندان کشورها، خاطرنشان کرد: همه کشورها باید در مقابله با این بیماری همکاری کنند و شرایط ویژه جهانی باید در مناسبات کشورها تاثیر گذارد تا برخی کشورها به اقدامات غیرقانونی خود ادامه ندهند.

 

روحانی با بیان اینکه روابط جهانی بر این اصل استوار است که همه به قواعد بین المللی تعهد داشته باشند، افزود: متاسفانه با وجود شرایط سخت ناشی از شیوع ویروس کرونا، همچنان شاهد تداوم و تشدید تحریم های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا علیه ملت ایران هستیم و آنها حتی در زمینه ارسال دارو و کمک های بشر دوستانه نیز مقررات و قوانین بین المللی را زیر پا گذاشته اند.

 

رئیس جمهور اوگاندا  نیز در این گفت و گوی تلفنی با ابراز تاسف از اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ایران، گفت: معتقدیم که در این شرایط سخت باید روابط انسانی در اولویت باشد و همزیستی مسالمت آمیز را ترویج داده  و اختلافات را از مسیر سیاسی حل و فصل کنیم.

 

"یووری موسوینی" همچنین روابط دو کشوررا خوب و دوستانه توصیف و بر توسعه و تعمیق روابط ایران و اوگاندا در همه زمینه ها تاکید کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار