ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

ارسال پیامک دریافت وام یک میلیونی تا کی ادامه دارد؟ / زمان واریز وام یک میلیونی

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا وزارت رفاه با اشاره به اینکه ارسال پیامک برای یارانه‌بگیران جهت دریافت وام قرض‌الحسنه یک میلیون تومانی حمایتی کرونا در حال انجام است و تا جمعه شب (۲۹ فروردین) ادامه دارد گفت: آن دسته از سرپرستانی که کدملی خود را جهت تایید تا ۳۱ فروردین ارسال کنند، وام آن‌ها چهارم اردیبهشت یعنی قبل از شروع ماه رمضان برایشان واریز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 16
کد خبر: ۴۰۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین میرزایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه پیامک دریافت وام با سرشماره v.refah برای برخی افراد چند مرتبه ارسال شده؛ آیا ارسال کد ملی یک مرتبه کافی است یا خیر؟ اظهار کرد: فهرست یارانه بگیران در اختیار وزارت ارتباطات قرار گرفته و این وزارتخانه متولی ارسال پیامک‌هاست.

 

وی افزود: به ۲۵ میلیون نفر سرپرست خانوار ۸۸ میلیون پیامک ارسال شده است؛ زیرا برخی افراد چند خط تلفن همراه دارند. پیامک به همه خطوط آن‌ها ارسال شده است، اما از اینجا به بعد با هر سیمکارتی که کدملی را ارسال کنند، ما همان سیمکارت را به عنوان سیمکارت رسمی می‌شناسیم.

 

میرزایی ادامه داد: اولین شماره که برای ما ثبت شد را به عنوان شماره رسمی تلقی می‌کنیم و همان یک مرتبه ارسال کدملی کافی است.

 

سخنگوی تسهیلات حمایتی کرونا وزارت رفاه با بیان اینکه ارسال پیامک از سوی وزارت رفاه تا آخر این هفته یعنی جمعه شب، ۲۹ فروردین ادامه دارد اظهار کرد: هر سرپرست خانوار یارانه بگیری که پیامکی حاوی کدملی‌اش را تا روز یکشنبه، ۳۱ فروردین ماه برای ما بفرستد، چهارم اردیبهشت و قبل از ماه مبارک رمضان تسهیلات حمایتی‌اش را دریافت خواهد کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار