اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا به ۳۰ هزار تن رسید

مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا به ۳۰ هزار تن رسید دانشگاه جان هاپکینز، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های تحقیقاتی ایالات متحده که در شهر بالتیمور ایالت مریلند قرار دارد اعلام کرد، حدود ۲۵۰۰ تن ظرف ۲۴ ساعت گذشته در سراسر ایالات متحده جانشان را بابت آلوده شدن به ویروس کرونا از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 16
کد خبر: ۴۰۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا بر گزارش دانشگاه جانز هاپکینز، شمار مرگ و میر ناشی از کروناویروس که عامل بیماری کووید-۱۹ است، در ایالات متحده از مرز ۳۰ هزار تن گذشت.

 

شمار کشته‌شدگان ناشی از کووید-۱۹ در ایالات متحده آمریکا ۳۰ هزار و ۸۲۶ تن و مجموع مبتلاشدگان ۶۳۷ هزار و ۷۱۶ تن شده است.

 

دانشگاه جان هاپکینز، یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های تحقیقاتی ایالات متحده که در شهر بالتیمور ایالت مریلند قرار دارد اعلام کرد، حدود ۲۵۰۰ تن ظرف ۲۴ ساعت گذشته در سراسر ایالات متحده جانشان را بابت آلوده شدن به ویروس کرونا از دست داده‌اند.

 

با این وجود ترامپ قصد دارد با ارائه دستورالعمل جدیدی اقدام به بازگشایی کسب و کار‌ها و برداشتن محدودیت‌های قرنطینه در این کشور در ماه مه کند، اما ۸۱ درصد آمریکایی‌ها نمی‌خواهند که قرنطینه در کشورشان تا زمان فروکش کردن گسترش کرونا پایان یابد.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار