توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

محمود عباس: تا آزادی کامل اسرا، هیچ توافقی با «اسرائیل» امضا نخواهد شد

محمود عباس: تا آزادی کامل اسرا، هیچ توافقی با «اسرائیل» امضا نخواهد شد رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با تأکید بر تلاش برای آزادی اسرای فلسطینی، تأکید کرد، رژیم صهیونیستی مسئول حفظ جان این اسراست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 17
کد خبر: ۴۰۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین شامگاه پنجشنبه (روز گذشته) تأکید کرد که رام‌الله تمام تلاش خود را برای آزادسازی اسرای دربند فلسطینی خواهد کرد.

 

وی خطاب به اسرای فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی گفت، تا زمانی که زندانهای رژیم صهیونیستی از زندانیان فلسطینی، خالی نشود، هیچ توافق صلح نهایی با این رژیم امضا نخواهد کرد.

 

خبرگزاری «صفا» به نقل از عباس گزارش داد، تشکیلات خودگردان تسلیم فشارهایی نخواهد شد که هدف از آن، این است که رام الله، اسرای فلسطینی و خانواده‌هایشان را به حال خود رها کند.

 

وی خطاب به اسرای فلسطینی گفت: «به خاطر صبر، ایستادگی و ایمان شما به عادلانه بودن مسئله ما (آرمان فلسطین)، ملت شما سرافرازند».

 

عباس با بیان اینکه اسرای فلسطینی، ارزشمندین سرمایه انسانی یعنی آزادی را تقدیم فلسطین کرده‌اند، تأکید کرد، این افراد، در راه ملت خود و حقوق قانونی آنان در زمینه آزادی، استقلال و برپایی کشور فلسطین به پایتختی قدس عمر خود را فدا کردند.

 

این مسئول فلسطینی خاطر نشان کرد، مسئله اسرا، مهمترین اولویت تشکیلات خودگردان فلسطین خواهد بود تا بتواند حقوق ملت این کشور را که غیر قابل چانه‌زنی است، حفظ کنند.

 

وی از جامعه بین‌الملل و نهادهای حقوق بشری خواستار مداخله و اعمال فشار به رژیم صهیونیستی شد تا حقوق بین‌الملل را برای نجات جان اسرای فلسطینی رعایت کند؛ به ویژه اینکه، در حال حاضر، ویروس کرونا، تمامی انسان‌ها را تهدید می‌کند.

 

عباس ضمن درخواست از رژیم صهیونیستی برای آزادی فوری اسرای فلسطینی، این رژیم را مسئول سلامتی و حفظ جان این اسرا عنوان کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار