نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

محمود عباس: تا آزادی کامل اسرا، هیچ توافقی با «اسرائیل» امضا نخواهد شد

محمود عباس: تا آزادی کامل اسرا، هیچ توافقی با «اسرائیل» امضا نخواهد شد رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با تأکید بر تلاش برای آزادی اسرای فلسطینی، تأکید کرد، رژیم صهیونیستی مسئول حفظ جان این اسراست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 17
کد خبر: ۴۰۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین شامگاه پنجشنبه (روز گذشته) تأکید کرد که رام‌الله تمام تلاش خود را برای آزادسازی اسرای دربند فلسطینی خواهد کرد.

 

وی خطاب به اسرای فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی گفت، تا زمانی که زندانهای رژیم صهیونیستی از زندانیان فلسطینی، خالی نشود، هیچ توافق صلح نهایی با این رژیم امضا نخواهد کرد.

 

خبرگزاری «صفا» به نقل از عباس گزارش داد، تشکیلات خودگردان تسلیم فشارهایی نخواهد شد که هدف از آن، این است که رام الله، اسرای فلسطینی و خانواده‌هایشان را به حال خود رها کند.

 

وی خطاب به اسرای فلسطینی گفت: «به خاطر صبر، ایستادگی و ایمان شما به عادلانه بودن مسئله ما (آرمان فلسطین)، ملت شما سرافرازند».

 

عباس با بیان اینکه اسرای فلسطینی، ارزشمندین سرمایه انسانی یعنی آزادی را تقدیم فلسطین کرده‌اند، تأکید کرد، این افراد، در راه ملت خود و حقوق قانونی آنان در زمینه آزادی، استقلال و برپایی کشور فلسطین به پایتختی قدس عمر خود را فدا کردند.

 

این مسئول فلسطینی خاطر نشان کرد، مسئله اسرا، مهمترین اولویت تشکیلات خودگردان فلسطین خواهد بود تا بتواند حقوق ملت این کشور را که غیر قابل چانه‌زنی است، حفظ کنند.

 

وی از جامعه بین‌الملل و نهادهای حقوق بشری خواستار مداخله و اعمال فشار به رژیم صهیونیستی شد تا حقوق بین‌الملل را برای نجات جان اسرای فلسطینی رعایت کند؛ به ویژه اینکه، در حال حاضر، ویروس کرونا، تمامی انسان‌ها را تهدید می‌کند.

 

عباس ضمن درخواست از رژیم صهیونیستی برای آزادی فوری اسرای فلسطینی، این رژیم را مسئول سلامتی و حفظ جان این اسرا عنوان کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار