زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

محمود عباس: تا آزادی کامل اسرا، هیچ توافقی با «اسرائیل» امضا نخواهد شد

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با تأکید بر تلاش برای آزادی اسرای فلسطینی، تأکید کرد، رژیم صهیونیستی مسئول حفظ جان این اسراست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 17
کد خبر: ۴۰۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین شامگاه پنجشنبه (روز گذشته) تأکید کرد که رام‌الله تمام تلاش خود را برای آزادسازی اسرای دربند فلسطینی خواهد کرد.

 

وی خطاب به اسرای فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی گفت، تا زمانی که زندانهای رژیم صهیونیستی از زندانیان فلسطینی، خالی نشود، هیچ توافق صلح نهایی با این رژیم امضا نخواهد کرد.

 

خبرگزاری «صفا» به نقل از عباس گزارش داد، تشکیلات خودگردان تسلیم فشارهایی نخواهد شد که هدف از آن، این است که رام الله، اسرای فلسطینی و خانواده‌هایشان را به حال خود رها کند.

 

وی خطاب به اسرای فلسطینی گفت: «به خاطر صبر، ایستادگی و ایمان شما به عادلانه بودن مسئله ما (آرمان فلسطین)، ملت شما سرافرازند».

 

عباس با بیان اینکه اسرای فلسطینی، ارزشمندین سرمایه انسانی یعنی آزادی را تقدیم فلسطین کرده‌اند، تأکید کرد، این افراد، در راه ملت خود و حقوق قانونی آنان در زمینه آزادی، استقلال و برپایی کشور فلسطین به پایتختی قدس عمر خود را فدا کردند.

 

این مسئول فلسطینی خاطر نشان کرد، مسئله اسرا، مهمترین اولویت تشکیلات خودگردان فلسطین خواهد بود تا بتواند حقوق ملت این کشور را که غیر قابل چانه‌زنی است، حفظ کنند.

 

وی از جامعه بین‌الملل و نهادهای حقوق بشری خواستار مداخله و اعمال فشار به رژیم صهیونیستی شد تا حقوق بین‌الملل را برای نجات جان اسرای فلسطینی رعایت کند؛ به ویژه اینکه، در حال حاضر، ویروس کرونا، تمامی انسان‌ها را تهدید می‌کند.

 

عباس ضمن درخواست از رژیم صهیونیستی برای آزادی فوری اسرای فلسطینی، این رژیم را مسئول سلامتی و حفظ جان این اسرا عنوان کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر