ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست

تعطیلی ادامه دار بازار تهران

فرمانده ستاد مفابله با کرونا در کلانشهر تهران از تعطیلی ادامه دار بازار تهران و پاساژ های مسقف خرید خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 17
کد خبر: ۴۰۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی،فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت:در ۲۴ گذشته ۳۵۵ مورد جدید در بخش عادی بیمارستانها و ۸۵ مورد نیز از بیماران در بخش ویژه بستری شدند؛ضمن اینکه ۵۵۲ نفر نیز در مجموع از بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه های الوم پزشکی ترخیص شدند.

 

وی ادامه داد:از افرادی که ترخیص شده اند و کمتر از دو هفته از زمان بستری آنها در بیمارستان گذشته است، خواهش می کنم مطلفا در محیط های اجتماعی حضور پیدا نکنند؛چراکه کماکان نافل بوده و می توانند اطرافیان خود را مبتلا کنند.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران بیان داشت:از تیم پزشکی درخواست کرده ایم تا به کسانی که ترخیص شده و کارمند هستند یا در محیط های اجتماعی کار می کنند مدت دو هفته مرخصی داده شود.

 

زالی با اشاره به راه اندازی برخی صنوف کم خطر از فردا،خاطرنشان کرد:بازار تهران و پاساژهای مسقف خرید کما فی السابق تعطیل خواهد بود و شروع به کار سایر اصناف مشمول آنها نخواهد شد.

 

وی تصریح کرد: وسائل حمل و نقل عمومی بیشترین میزان امکان سرایت را دارد و ما نیز نگران این سرایت از این طریق هستیم.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار