طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

تولید و فروش پژو ۴۰۵ هم به آخر خط رسیده؟

تولید و فروش پژو ۴۰۵ هم به آخر خط رسیده؟ فرشاد مقیمی با بیان اینکه هیچ فروش جدیدی برای پژو ۴۰۵ در نظر نگرفته‌ایم، گفت: عوامل بیرونی و اثرگذار روی قیمت مانند نرخ ارز در حال افزایش است که امیدواریم مجموعه اقدامات صورت گرفته اجازه افزایش قیمت لجام‌گسیخته را ندهند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 18
کد خبر: ۴۰۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرشاد مقیمی، مدیر عامل ایران خودرو در پاسخ به این سوال که آیا پژو ۴۰۵ را در تابستان از خط تولید خارج خواهید کرد؟ گفت: فقط تعهدات معوق باقی مانده را تحویل می‌دهیم و هیچ فروش جدیدی برای این خودرو در نظر نگرفته‌ایم.

 

 مقیمی همچنین در پاسخ به این سوال که هدف‌گذاری تولید برای سال جاری چند دستگاه است؟ اظهار کرد: هدف‌گذاری صورت گرفته ۵۰۰ هزار دستگاه تعیین شده است.

 

وی در پاسخ به این سوال هم که عدم توانایی در اجرای تعهدات را چه میزان روی قیمت بازار اثرگذار می‌دانید؟ افزود: قطعا اثرگذار است. اما باید به این نکته توجه کرد که برخی اقدامات در لحظه اثر خود را نشان نمی‌دهند. در ایران‌خودرو بحث کاهش قیمت تمام شده را همان‌طور که اشاره شد عملیاتی کردیم و در ۶ ماه دوم این مساله در صورت‌های مالی شرکت خود را نشان خواهد داد. البته توجه کنید که عوامل بیرونی و اثرگذار روی قیمت مانند نرخ ارز در حال افزایش است. امیدواریم مجموعه اقدامات صورت گرفته اجازه افزایش قیمت لجام‌گسیخته را ندهند.

 

مقیمی در پایان در پاسخ به این سوال که قیمت تا پایان سال به چه صورت خواهد بود؟ عنوان کرد: این مساله از اختیارات سازمان حمایت است. منتظر جمع‌بندی آن‌ها هستیم.

منبع: دنیای اقتصاد

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار