رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

بررسی برگزاری مراسم های ماه رمضان

بررسی برگزاری مراسم های ماه رمضان رئیس‌جمهور از وزیر بهداشت خواستار بررسی برگزاری مراسم های ماه رمضان در استان‌های باثبات شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 17
کد خبر: ۴۰۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز در گفت‌وگو با سعید نمکی وزیر بهداشت ضمن قدردانی مجدد از تلاش همه کادر درمانی کشور در مبارزه با بیماری کرونا با اشاره به آغاز فعالیت کسب و کارهای کم ریسک در تهران از روز شنبه، به وی دستور داد ارزیابی دقیقی حاوی نقاط قوت و ضعف آغاز فعالیت کسب و کارهای کم خطر در استان های کشور برای طرح در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه کند.

 

روحانی گفت: این ارزیابی باید در 2 جلسه روسای کمیته های ستاد ملی مبارزه با کرونا در روز شنبه و در نهایت جلسه ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در روز یکشنبه ارائه تا در تصمیم گیری ها مورد نظر قرار گیرد.

 

وی اظهار داشت: از روز شنبه و با پیوستن تهران به جمع استان های کشور که در آنها کسب و کارهای کم ریسک فعالیت خود را آغاز کرده اند، عملا دامنه طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی، کشوری می شود و تمامی ارکان ذیربط اعم از وزارتخانه های بهداشت و کشور، صدا و سیما، رسانه ها و فضای مجازی باید با برنامه های اطلاع رسانی و اقناعی، همچنان بر ضرورت تداوم شعار در خانه می مانیم و رعایت عدم جابجایی های غیرضروری در کشور و شهرها تاکید کنند تا بتوانیم هر چه سریعتر به مرحله قطع زنجیره شیوع بیماری کرونا نزدیکتر شویم.

 

رئیس جمهور با اشاره به گزارش وزیر بهداشت از روند کاهش بیماری کرونا در شماری از استان ها، نقش کادر درمانی، همراهی و همگامی مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی و عمل به شعار در خانه می مانیم و همچنین اجرای دقیق پروتکل های و دستورالعمل های بهداشتی از سوی کسبه و صاحبان کسب و کارهای کم ریسک را در کاهش بیماری کرونا بسیار ارزنده خواند.

 

روحانی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور داد با همکاری وزارت کشور تیمی را مشخص کنند تا بررسی کند آیا در استان ها و شهرستان هایی که در مبارزه با بیماری کرونا به وضعیت با ثباتی رسیده اند، امکان برگزاری برنامه ها و مراسم عبادی ماه مبارک رمضان هست و یا خیر؟ و اگر در این روند ، به نکات و یافته هایی رسیدند به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه کنند.

 

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این گفت وگو با ارائه گزارشی از روند کاهشی بیماری کرونا در شماری از استان های کشور و همچنین ثبت نام صاحبان مشاغل کم ریسک در سایت سلامت، اظهارداشت: در چارچوب طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و آغاز فعالیت کسب و کارهای کم ریسک، تاکنون یک میلیون و 659 هزار و 254 کارگاه در سایت سلامت وزارت بهداشت ثبت کرده اند که یک میلیون و 511 هزار و 781 کارگاه تایید شده اند و این روند ادامه دارد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار