پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

تمدید مرخصی زندانیان تا پایان اردیبهشت

در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گرفته شد که مرخصی زندانیان تا پایان اردیبهشت تمدید شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 19
کد خبر: ۴۰۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به تازگی تصمیمات جدیدی در مورد اعطای مرخصی به زندانیان و همچنین تمدید ان در شرایط کنونی در قوه قضائیه گرفته شده است.

 

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه درخصوص وضعیت تمدید مرخصی زندانیان گفت: رئیس قوه قضاییه، روز گذشته با صدور بخشنامه‌ای مقرر کرد که برای بررسی وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی زندانیانی که در زندان هستند، از امروز تمامی حوزه‌های قضایی سراسر کشور، هیات‌های ویژه‌ای تشکیل و وضعیت زندانیان بررسی کنند؛ بنابراین قرار شد از امروز وضعیت زندانیان در حال مرخصی و حتی زندانیانی که مشمول بخشنامه مرخصی بودند، اما نتوانستند تامین لازم را تودیع کنند و به مرخصی بروند و همچنین زندانیانی که با قرار بازداشت هستند و محکوم نشدند بررسی شده و درباره آن‌ها تصمیم گرفته شود؛ بنابراین با بخشنامه جدید رییس دستگاه قضا، بیش از ۵۰۰ هیات قضایی از امروز در کشور تشکیل خواهد شد.

 

مقرر شده این هیات‌ها هرروز و در صورت لزوم با کار جهادی و شبانه روزی جلسات مشترکی را برگزار کنند.

 

با این اوصاف، حسن روحانی صبح امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به موافقت قوه قضائیه برای مرخصی زندانیان در شرایط فعلی گفت: پیش از این قرار بود مرخصی زندانیان تا پایان فروردین ادامه یابد، اما با همان شرط قبلی ما مبنی بر اینکه زندانیانی که آزادی‌شان خطری ایجاد نکند از مرخصی استفاده کنند، این آزادی تا پایان اردیبهشت نیز ادامه پیدا می‌کند.

 

روحانی ادامه داد: قوه قضائیه در این زمینه تصمیمات قابل توجهی گرفته است و ما نیز در این جلسه تصمیمی درباره چگونگی تمدید مرخصی زندانیان گرفتیم که البته تصمیمات خود قوه قضائیه در این زمینه جایگاه بالاتری دارد.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار