هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

افزایش ناقلین کرونا با افزایش ترددها در تهران

افزایش ناقلین کرونا با افزایش ترددها در تهران فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه افزایش ترددها درسطح شهر امکان تماس را افزایش می دهد، گفت: برتعداد ناقلین ویروس افزوده شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 19
کد خبر: ۴۰۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر  اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در بخش های عادی بیمارستان ها ۳۷۴ مورد و در بخش مراقبت های ویژه ۱۰۵ مورد بستری جدید انجام شده است.

 

وی ادامه داد: به طور کلی حدود ۲ درصد بستری ها برای افرادی که در بخش مراقبت های ویژه بستری می شوند، رشد داشته است.

 

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران افزود: ۷۵۲ بیمار هم در این مدت ترخیص شده اند و کماکان تعداد افرادی که در بخش های ویژه و بخش های عادی بستری می شوند با یک شیب نسبتا ملایم در حال افزایش است.

 

وی بستری در بخش های عادی را در مقایسه با روزهای قبل حدود منفی چهاردرصد عنوان کرد و گفت:تعداد بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه در مقایسه با روزهای قبل دو درصد رشد داشته اند.

 

 زالی درباره وضعیت اپیدمی با بازگشایی پاساژها از روز اول اردیبهشت ماه، توضیح داد: نکته حائز اهمیت در این باره ترددهای بیش از گذشته مردم در سطح شهر به ویژه با وسایل حمل و نقل عمومی است که امکان تماس را افزایش می دهد و با توجه به اینکه با گذشت زمان تعداد بیشتری از مردم به این ویروس مبتلا شده اند، بر تعداد ناقلین ویروس افزوده شده است.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا کلانشهر تهران  ادامه داد: در این زمینه رعایت پروتکل هایی که اعلام کرده ایم می تواند بسیار راهگشا باشد و باید تلاش شود همه افراد به ویژه کسانی که در منزل از افراد پرخطر نگهداری می کنند هنگام بازگشت، بیماری را به درون منزل منتقل نکنند.

 

 زالی تاکید کرد: پیش بینی می کنیم که اکنون با توجه به شرایط اپیدمیولوژی، هر فرد مبتلا در جامعه بین یک تا سه نفر را گرفتار کند، اما طبق یافته های آماری متوسط این میزان حدود یک نفر است و تا زمانی که این عدد وجود داشته باشد کماکان نسبت به بستن زنجیره بیولوژیک ویروس در ارتباطات اجتماعی باید سختگیرانه تر عمل کنیم.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار