قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

کاهش آمار مبتلایان به کرونا در تهران / پایتخت روی خط خطر

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه هنوز شهر و استان تهران در زمره شهرهای پرمخاطره از نظر اپیدمی کرونا تلقی می‌شود، گفت: تعدادی افراد ممکن است علائم بالینی کرونا را نداشته باشند اما ناقل بیماری باشند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 200 مورد جدید  در بخش عادی و 58 مورد در بخش ویژه بستری شده و 252 بیمار نیز ترخیص شدند.

 

وی ادامه داد: اگر ما آمار بستری‌ها در بخش عادی و ویژه را با 24 ساعت قبل مقایسه کنیم تقریبا با کاهش  1.7- دهم درصد روبه‌رو هستیم و در بخش مراجعان نیز با کاهش روبه‌رو بودیم.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران متذکر شد: بالغ بر 2 درصد در 24 ساعت گذشته کاهش اقامت بستری در تخت‌های بیمارستان داشته‌ایم.

 

زالی اضافه کرد: نسبت به روزهای گذشته با یک شیب نسبتا ملایم تری روبه کاهش در آمار تهران داشتیم اما باید این شرایط را کاملا شکننده تلقی کنیم و به دلیل ذات فریبکارانه، نوپدید بودن ویروس و نیز ماهیت خاص تموج و شناور بودن شرایط این ویروس، در مجموعه کلانشهرهایی مانند تهران باید بسیار مراقب بوده و احتیاط کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: ممکن است به سرعت شرایط تغییر کند؛ الگوی بستری ما نسبت به 10 روز قبل تفاوت چشمگیری نداشته است؛ تعداد بیماران جدید که در بخش های ویژه بستری شدند حدود 2 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران افزود: آنچه مهم است اینکه تعدادی افراد ممکن است علائم بالینی نداشته باشند و این افراد به عنوان حاملین در سطح شهر به عنوان افرادی باشند که می‌توانند بیماری را منتقل کنند؛ بنابراین باید کما فی السابق سطح شهر تهران را یک سطح شهر آلوده تلقی کنیم؛ به خصوص سطوحی که در تماس فیزیکی مشترک بین شهروندان است، تلقی شود تا اینکه خلاف آن ثابت شود.

 

زالی با بیان اینکه طبیعتا ما تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم، تصریح کرد: به دلیل اینکه هنوز شهر و استان تهران در زمره شهرهای پرمخاطره از نظر بحث اپیدمی تلقی می شود، طبیعتا تصمیم‌گیری درخصوص مشاغل پر خطر نیز از یک ملاحظات خاص شهر تهران برخوردار خواهد بود.

 

وی ابراز داشت: اخبار پراکنده ای از حضورهای پر تجمع مردم در 48 ساعت گذشته در کنار و درون پارک‌ها  به خصوص بعد از افطار را داشتیم  و باید گوشزد کنیم که این بیماری مطلقا رخ برنبسته است و نباید فریب بخوریم و اگر باید فراز و فرود آماری روبه‌رو هستیم، این کاملا می تواند شکننده، ناپایدار و بی‌ثبات تلقی شود.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: این به معنای عادی سازی شرایط نیست و این طور نیست که این بیماری به افول قطعی رسیده باشد. اگر شرایطی را بتوانیم فراهم کنیم که به مدت دو هفته میزان پذیرش بیمارستانی، میزان مراجعین و مجموعه شرایط بیمارستانی ما رو به تنزل باشد آن موقع می توانیم از یک ثبات بیشتر صحبت کنیم این باید حداقل دو هفته طول بکشد.

 

زالی افزود: از شهروندان خواهش می‌کنم کمافی السابق  ملاحظات بهداشتی را داشته باشند و از حضورهای غیرضرور خودداری کنند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر