قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت

تهیه پیش‌نویس برای لایحه اصلی رتبه‌بندی معلمان

تهیه پیش‌نویس برای لایحه اصلی رتبه‌بندی معلمان دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان و منتخب مردم بابل در مجلس یازدهم گفت: پیش‌نویس لایحه اصلی نظام رتبه‌بندی معلمان برای ارائه به مجلس، تهیه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 26
کد خبر: ۴۱۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی کریمی فیروزجایی دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان و منتخب مردم بابل در مجلس یازدهم با اشاره به بررسی موضوع رتبه‌بندی معلمان در جلسات نمایندگان تشکل‌ها، اظهار کرد: در این جلسات، پیش‌نویس لایحه نظام رتبه‌بندی برای ارائه مجلس تهیه می‌شود.

 

وی ادامه داد: تهیه لایحه رتبه‌بندی معلمان، مصوبه قانونی است که بر عهده دولت است و بر اساس قانون برنامه ششم توسعه باید این لایحه را تهیه و تدوین می‌کرد و به مجلس می‌داد که به هر دلیلی انجام نداده است.

 

کریمی فیروزجایی افزود: یک بخش کوچک از قانون نظام جامع رتبه‌بندی معلمان، حقوق و مزایاست و معلمی که خلاق‌تر و به‌روزتر است، نوآفرینی داشته و مدرک تحصیلی بالاتر دارد، از امتیاز بیشتری برخوردار می‌شود.

 

وی با تأکید بر اینکه رتبه‌بندی صرفا برای معلمان است، گفت: رتبه‌بندی به معلمان انگیزه بیشتر برای کار می‌دهد و به ارتقای کیفیت خدمات آموزشی مدارس می‌انجامد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار