هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

طرح ترافیک تغییر می‌کند؟

طرح ترافیک تغییر می‌کند؟ رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی از ارائه پیشنهاد این پلیس مبنی بر اعمال محدودیت تردد در محدوده طرح ترافیک به کمیته انتظامی وزارت کشور خبر داد که در صورت تصویب اجرا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 27
کد خبر: ۴۱۴۰۷

سردار سیدکمال هادیانفر در پاسخ به این سئوال که آیا شما موافق لغو طرح ترافیک هستید، افزود: در ابتدا با لغو طرح ترافیک به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا موافق بودیم اما بتدریج شرایط به گونه ای شد که به عنوان مثال ترافیک در شهر تهران ۷۰ درصد افزایش یافت و شرایط به بی نظمی منجر شد.

 

وی ادامه داد: به رغم تلاش همکاران راهور، تراکمی که در مرکز طرح ترافیک تهران وجود دارد سبب شده تا توقف های غیرضروری و پارک دوبل ایجاد شود و این مساله شرایط را برای اعمال قانون سخت کرده است.
هادیانفر گفت: بر این اساس پیشنهاد جدیدی برای محدودیت ساعت تردد در محدوده های طرح ترافیک به وزارت کشور اعلام کردیم.ِ


رئیس پلیس راهور نیروی انتظامی گفت: بر اساس این پیشنهاد افرادی که قبل از شروع طرح به محل کار خود می خواهند بروند، می توانند از خودروی شخصی استفاده کنند. از سوی دیگر دو زمان ۱۴ تا ۱۶ بعد از ظهر را برای خروج کارمندان دولت در نظر گرفتیم تا خودروهایی که از طرح خارج می شوند، جریمه نشوند.

 

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: پیشنهاد دیگر بعد از ساعت طرح است آن هم برای افرادی که می خواهند بعد از ساعت طرح خارج شوند تا بار ترافیکی در محدوده ترافیک کمتر شود.


به گفته وی، این پیشنهاد به کمیته انتظامی وزارت کشور اعلام شده تا درصورت تصویب در جلسه فاصله گذاری اجتماعی اجرا شود.


وی در پاسخ به این سوال که آیا در ساعت های اعلام شده ۱۴ تا ۱۶ پیک ترافیک در محدوده های طرح ایجاد نمی‌شود، گفت: کسانی که می خواهند از طرح استفاده کنند و مجوز ندارند باید تا قبل از شروع طرح وارد محدوده طرح ترافیک شوند و در این زمینه محدودیتی وجود ندارد.


هادیانفر اضافه کرد: همان طور که گفته شد برای تخلیه بار ترافیکی در نظر گرفته شده تا کارمندان دولت که محل کار آنها در محدوده طرح است از ساعت ۱۴ تا ۱۶ از محدوده طرح بدون این که جریمه شوند، خارج شوند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار