آخرین قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / وضعیت بازار ارز آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵/ سکه امامی ۲۴۰ میلیون تومان شد؟ جزییات افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم ۱۴۰۵ جزییات جدید وام ۶۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی / نحوه ثبت‌نام و شرایط متقاضیان  پیش‌‎بینی چهار بانک بزرگ از قیمت طلا / جهش دیگر در قیمت طلا داریم؟ قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟

موبایل گران می‌شود؟

موبایل گران می‌شود؟ در روز‌های اخیر همزمان با راه اندازی سامانه شاد؛ تقاضا برای گوشی تلفن همراه هوشمند در بازار افزایش چشم گیری داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 27
کد خبر: ۴۱۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، بازار موبایل کشور با افزایش ناگهانی تقاضا و تاحدودی کاهش عرضه به دلایل مختلف با عدم توازن جدی مواجه شده است. این موضوع تا حد زیادی باعث افزایش قیمت انواع گوشی تلفن همراه شده است.

 

بعد از شیوع کرونا، عملا فرایند واردات این کالا به کشور با توجه به عدم فعالیت کشور‌های صادرکننده با مشکل جدی رو به رو شد. این درحالی است که با تعطیل شدن مدارس سیستم آموزشی کشور به سمت استفاده پر سرعت از فضای مجازی و سامانه شاد حرکت کرد که همین موضوع افزایش شدید تقاضا در بازار تلفن همراه کشور را در پی داشت.

 

تصویر زیر مربوط به روز گذشته در یکی از پاساژ‌های عمده فروشی تلفن همراه است که ازدحام شدید کسبه برای خرید اقلام مختلف مربوط حوزه تلفن همراه کاملا مشخص است.

 

به هر ترتیب با افزایش تقاضا و کاهش عرضه به دلایل یاد شده هم اکنون روند عرضه و تقاضا در بازار به هم خورده و به همین جهت شاهد رشد چشم گیر قیمت‌ها در بازار هستیم.

 

این درحالی است که پیگیری‌ها از مقامات مرتبط در این بخش نشان میدهد، طی دو هفته آینده با فعالیت مجدد کشور‌های صادرات کننده به خصوص امارات و افزایش عرضه در بازار داخلی میتوان انتظار کاهش نسبی قیمت‌ها را داشت.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار