تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟

تولید واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد صحت دارد؟

تولید واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد صحت دارد؟ شرکت هندی سروم از تولید واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد خبر داد و گفت طی دو تا سه هفته آتی این واکسن ساخته شده را به تولید انبوه میرساند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 27
کد خبر: ۴۱۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، تولید واکسن کرونا در دانشگاه آکسفورد خبریست که این روزها در فضای مجازی منتشر شده است و شرکت هندی سروم (Serum) اعلام کرد طی دو تا سه هفته آتی این واکسن ساخته شده را به تولید انبوه میرساند.

 

این شرکت امیدوار است که در صورت موفقیت‌آمیز بودن آزمایش بالینی واکسن، تا ماه اکتبر(مهر و آبان) سال جاری آن را به بازار عرضه کند.

 

شرکت سروم که در شهر " پونه"(Pune) هند قرار دارد، در تولید انبوه واکسن کروناویروس، با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند.

 

"آدار پوناوالا"(Adar Poonawalla) مدیر موسسه "سروم" اظهار کرد، تیم ما همکاری نزدیکی با دکتر هیل از دانشگاه آکسفورد داشت و ما انتظار داریم که تولید واکسن ساخت این دانشگاه را طی دو یا سه هفته آتی آغاز کنیم و در شش ماه اول، ماهیانه پنج میلیون دوز از این واکسن را به تولید برسانیم.

 

وی ادامه داد، در پی آن ما امیدواریم که مقیاس تولید را افزایش داده و هر ماه ۱۰ میلیون دوز از واکسن را تولید کنیم.

 

گفتنی است این موسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد همکاری کرده و در پروژه تولید واکسن مالاریا هم با این دانشگاه همکاری داشته است.

 

موسسه "سروم" قصد دارد همزمان با تولید واکسن، کارآزمایی بالینی آن را در هند هم انجام دهد.پیشتر محققان دانشگاه "آکسفورد" خبر ساخت واکسن "کووید-۱۹" را به جهانیان مخابره کردند.این واکسن روز جمعه اولین مرحله از آزمایش بالینی خود را سپری کرد و به دو نفر تزریق شد.

 

"سارا گیلبرت"(Sarah Gilbert)، سرپرست این پژوهش گفت: من شخصا اطمینان زیادی به این واکسن دارم. ما باید پیش از به کار بردن واکسن روی شمار زیادی از مردم، نشان دهیم که این واکسن می‌تواند کارآیی لازم را در بیماران مبتلا به کروناویروس داشته باشد.

 

کلمات کلیدی: واکسن کرونا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha