ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

یک واکسن جدید برای ویروس کرونا آزمایش می‌شود

سازمان غذا و دارو آمریکا مجوز تست یک واکسن جدید برای ویروس کرونا را روی ۴۰ فرد بزرگسال صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 07
کد خبر: ۳۹۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت‌های آمریکایی در تلاش هستند تا با پژوهش‌های جدید به توسعه واکسن ویروس کرونا دست یابند.

 

طبق اعلام شرکت «اینوویو فارماسوتیکالز» (Inovio Pharmaceuticals)، سازمان غذا و دارو آمریکا اجازه داده یک واکسن در آزمایشی بالینی روی ۴۰ داوطلب سالم در شهر‌های فیلادلفیا و کانزاس سیتی تست شود.

 

به گزارش فارس به نقل از تک‌کرانچ، این تحقیق نخستین گام برای بررسی کارآمدی و ایمن بودن واکسن است و در صورت موفقیت به آنجام آزمایش‌های بزرگتر منجر خواهد شد.

 

شرکت اینوویو فارماسوتیکالز تأکید می‌کند، در این نوع واکسن، بخشی از کد ژنتیک ویروس درون بخشی از یک دی ان‌ای مصنوعی قرار می‌گیرد؛ Inovio می‌گوید در صورتی که پروسه تست واکسن موفقیت‌آمیز باشد تا پایان سال می‌تواند تا یک میلیون دوز واکسن آماده داشته باشد.

این شرکت تا حدودی به لطف حمایت بنیاد بیل و ملیندا گیتس و همچنین بودجه سایر افراد خصوصی و سازمان‌ها این کار را انجام داده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار