واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها

افتتاح 5 ایستگاه جدید در مترو

در اسفند ماه امسال همچون سال های قبل، تعدادی از ایستگاههای جدید مترو افتتاح خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن هاشمی در حاشیه جلسه علنی امروز شورای شهر در خصوص ارسال نامه به حسن روحانی رئیس‌جمهوری گفت: نامه به مسئولان ذیربط ارجاع شده و منتظر بازخورد آن هستیم تا در مورد آن صحبت کنیم.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه از دوره‌های قبل تعدادی مصوبات باقی مانده است و تکلیف آنها چست گفت: گروهی در حال تنظیم مصوبات هستند.بررسی می‌کنند و سپس در مورد آن تصمیم‌گیری می‌کنیم.

رئیس شورای شهر تهران در خصوص افتتاح ایستگاه‌های خط 6 مترو،‌گفت: باید تا پایان سال بخشی از خط 6 مترو افتتاح شود. شهرداری باید در این زمینه پیگیری کند.

وی با بیان اینکه از سال 77 که اولین ایستگاه مترو افتتاح شد هر ساله شهرداری در اسفند چند ایستگاه مترو افتتاح می‌کرد، گفت: شهرداری باید این کار را امسال هم انجام دهد و فکر کنم 4 تا 5 ایستگاه قابل افتتاح در خط 6 وجود دارد.

محسن هاشمی همچنین در بخش دیگری از سخنانش در خصوص اخذ عوارض گفت:‌اخذ عوارض برای درآمدزایی نیست بلکه به منظور کاهش آلودگی هوا است.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی از اعضای شورای با طرح ترافیک مخالف هستند گفت: چیزی که اجرا می‌شود حاصل جمع‌بندی کارشناسی در جلسات شورای عالی ترافیک است. اگر می‌گویند این طرح خوب نیست بگویند چه چیزی جایگزین آن شود.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه مسئله اصلی قیمت سوخت و خودرو است،‌گفت:‌باید به سمتی حرکت کنیم که خودروها سوخت کمتری مصرف کنند متأسفانه تکنولوژی که وجود دارد باعث مصرف زیاد سوخت می‌شود.

وی ادامه داد: در همه کشورها هزینه حمل و نقل عمومی از مالیات بر سوخت است در کشورهای اروپایی می‌خواستند یک یورو روی مالیات بکشند و اخیراً‌ داستان فرانسه و جلیقه زردها به این دلیل بود که می‌خواستند مالیات سوخت را افزایش دهند اما در ایران قیمت سوخت پایین‌تر از چیزی است که برای دولت تمام می‌شود.

محسن هاشمی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: اخیراً مصوبه‌ای یافته‌ایم که در دور اول شورا (1378) که همه معاونان، مدیران ارشد شهرداری باید به تأیید شورای شهر برسند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار