لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

امنیت ملی ایران تهدید شود پایگاه‌های آمریکایی را هدف قرار می‌دهیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد که ایران هرگز آغازگر هیچ جنگی نخواهد بود اما اگر امنیت ملی ایران تهدید شود، پایگاه‌های آمریکایی در منطقه را با موشک هدف قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 30
کد خبر: ۴۱۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر،  دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به هر گونه تهدید علیه امنیت ملی خود پاسخ می‌دهد.

 

«محسن رضایی» در گفت‌وگو با الجزیره تاکید کرد: «تهدید ترامپ درباره حمله به قایق‌های نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صرفا تبلیغاتی است».


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «پایگاه‌های آمریکایی در منطقه تحت نظر هستند و در صورتی که امنیت ملی ما در معرض تهدید قرار گیرد آنها را با موشک می‌زنیم».

 

رضایی تاکید کرد: «ما هرگز آغازگر هیچ جنگی با آمریکا نخواهیم بود، اما پایان هر جنگی را که واشنگتن ممکن است شروع کند با تصمیم ایران رقم خواهد خورد».

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: «تحریم تسلیحاتی بین المللی که به ما تحمیل شده است به زودی پایان خواهد یافت و پس از آن هیچ کس نمی تواند ما را از آن (خرید اسلحه از بازارهای بین المللی) باز دارد.»

 

محسن رضایی تاکید کرد: «موضع واشنگتن و اتحادیه اروپا درباره تحریم تسلیحاتی ایران برای ایرانی‌ها الزام آور نیست و ما از آن پیروی نخواهیم کرد».

 

تحریم تسلیحاتی ایران در ماه اکتبر به پایان می‌رسد از این رو ایالات متحده و کشورهای اروپایی سعی دارند برای مقابله با تلاش‌های ایران جهت تقویت توانایی‌های نظامی خود خواستار تمدید این تحریم‌ها شوند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از گفت‌وگو با الجزیره برخی از کشورهای اروپایی را در معرض باج خواهی آمریکا خواند و گفت: «آنها همه ابتکارها را رد می‌کنند و بر خصومت با ایران اصرار می‌ورزند».

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار