رعب آمریکایی ها از موشک های نقطه زن ایران-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز
محسن رضایی:

رعب آمریکایی ها از موشک های نقطه زن ایران

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه قوانین و برنامه‌های اجرایی کشور تناسبی با آرمان‌های بلند انقلاب ندارد، گفت: موشک های نقطه زن ما رعب در دل آمریکایی‌ها افکنده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی عصر روز یکشنبه اول تیرماه ۱۳۹۹ در سومین آئین بزرگداشت استاد تراز انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطر استادان شهید بویژه شهید مصطفی چمران گفت: ملت‌ها با نمادها و اسطوره‌هایشان شناخته می‌شوند، به تعبیری این نمادها شناسنامه ملت‌ها هستند و معمولاً از میان برجستگان، قهرمانان ملی، شعرا و اندیشمندان، جمعی را ملت‌ها انتخاب می‌کنند و آنها را برسر دست می‌گیرند و به این طریق خودشان را به دنیا معرفی می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه نمادها، به جوامع اعتماد به نفس، پویایی و نشاط می‌دهند، گفت: ملت‌ها و به خصوص جوانان، انتظار دارند این قله‌های افتخار و این اسطوره‌های استوار، بارها و بارها تکرار شوند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: اینکه دانشگاهیان عزیز ما، دکتر چمران را به عنوان نمادی از استاد تراز انقلاب انتخاب کرده اند، کاری درست و قابل تقدیر است. آن شهید بزرگوار، هم از بعد انقلابی و مردمی و هم از بعد اعتقادی و علمی در جایگاهی قرار دارد که می‌توان گفت، وی نماد استادان دانشگاه ماست. ایشان از دوران دبیرستان و از کلاس‌های قرآن حضرت آیت الله طالقانی مبارزه را شروع می‌کند و در دوران دانشگاه نیز همین طور بودند. در آمریکا هم انجمن اسلامی را تشکیل می‌دهد و در تظاهرات‌ها شرکت می‌کند. وقتی اسرائیل به تنهایی، ارتش‌های کشورهای عرب را شکست می‌دهد و احساس خفتی به جهان اسلام دست می‌دهد، چمران از موقعیت عالی خود در آمریکا می‌گذرد و به مصر مهاجرت می‌کند و در اردوگاه‌ها، آموزش جنگ چریکی می بیند و در لبنان اسلحه به دست می‌گیرد و در برابر دشمن جهان اسلام، قیام می‌کند.

 

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس افزود: شهید چمران، یک انقلابی برجسته بود و همزمان از نظر علمی هم یک استاد درجه اول بود. دکترای فیزیک پلاسما داشت و آنقدر با استعداد بود که در آزمایشگاه‌های پیشرفته آمریکا بر روی پیشران جت، کار می‌کند. او در لبنان، در کنار امام موسی صدر به فعالیت‌های علمی اش ادامه داد. بعد از انقلاب هم با وجود اینکه وزیر دفاع بود، در خط مقدم با خمپاره ۶۰ و در نزدیکی خط دشمن به شهادت می‌رسد. از بعد سلامت سیاسی هم با اینکه او عضو برجسته نهضت آزادی بود و این نهضت پس از تسخیر لانه جاسوسی کنار رفته بود. او محکم در کنار امام ماند. ادامه مسیر انقلاب و پیاده نشدن از قطار انقلاب، معیار مهمی برای اساتید انقلابی ماست. او با یک دست علم و دانش و با یک دست عمل و اسلحه را برداشته بود. علم و دانش در عرصه عمل می‌تواند به بهبود جامعه کمک کند. شهید چمران علم و عمل را با هم داشت.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ویژگی‌های برجسته چمران گفت: دانشگاه‌های ما نیاز به چنین اساتیدی دارند.

 

وی با تحلیل موقعیت ملت ایران در مواجهه با استکبار جهانی گفت: امروز ملت ایران در دو جبهه همزمان در حال مبارزه بسیار سخت و سنگین است. جبهه اول اقتدار امنیت و جبهه دوم اقتصاد و معیشت است. اساتید انقلابی نمی‌توانند خود را از این دو جبهه فارغ کنند و در متن این مبارزات نباشند.

 

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس افزود: در جبهه اقتدار از رویارویی مستقیم ما با آمریکایی‌ها که در سال‌های اخیر پیدا کردیم و تا مواجهه با تروریست‌ها در سوریه و عراق و تا جنگ‌های نیابتی با حکام آمریکایی -سعودی در منطقه، درگیر هستیم. در موضوع انتقال بنزین به ونزوئلا، آمریکایی‌ها قصد داشتند جلو اعزام نفتکش‌های ما را بگیرند که ما پهپادهای خود را به بالای ناوها و کشتی‌های آمریکایی رساندیم و با تهدید آمریکایی‌ها، کشتی‌های ما به ونزوئلا رسید.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این پرسش که اگر شهید چمران امروز در میان ما بود، چه می‌کرد؟ گفت: در موضوع اقتصاد و معیشت مردم هم وارد یک جنگ شده ایم. هر هفته و هر ماه می‌بینید که آمریکایی‌ها یک لیست بی خاصیت تحریمی می‌دهند و به کشورهای دیگر فشار می‌آورند. در یک سفر ۲۰۰ کارشناس خود را به چین فرستاده اند تا شرکت‌های چینی را از همکاری با ایران برحذر دارند. هواداران آمریکا در داخل کشور نیز با سنگ اندازی و معطل کردن کارها در پشت جبهه به آمریکا سرویس می‌دهند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) گفت: استاد تراز انقلاب، وظایف بسیار سخت و تاریخی بر عهده دارد. ملت ما با تمام توان در حال جنگ است. پیشرفت‌های ما در جبهه استقلال و امنیت فوق العاده است، ماهواره نظامی ما از بالای سر آمریکا و اسرائیل عکس‌های دقیقی می‌فرستد و موشک‌های نقطه زن ما رعب در دل آمریکایی‌ها افکنده است. از نظر سیاست خارجی و دفاع و امنیت پیشرفت‌ها بسیار است اما در جبهه اقتصاد و معیشت مردم، به این دلیل که مدیریت جهادی وجود ندارد، مردم سختی‌های زیادی را تحمل می‌کنند. نوع حکمروایی در جبهه اقتصاد و معیشت با حکمروایی اقتدار و امنیت متفاوت است. برخی با نفوذ درکنار دولتمردان کشور حکمروایی دیگری را در کنار حکمروایی مردمی ایجاد کرده اند. قوانین و برنامه‌های اجرایی کشور تناسبی با آرمان‌های بلند انقلاب ندارد. تورمی که در دوماه اخیر به دلیل هدایت غلط در بازار بورس به وجود آمده و تدبیری در مورد آن نشده، به ارز، به مسکن و بازارهای دیگر، وارد شده است. مدیریت انقلابی این طور فکر و عمل نمی‌کند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مدیریت انقلابی حداقل ۱۰ سال بعد موقعیت خودش را می بیند. شما ماهواره ما را در کنار یک پراید بگذارید. اینها نتایج و تصویر روشنی از دو نوع نگاه و حکمروایی است. آیا جوانان ما نمی‌توانند مشکلات اقتصادی را حل و فصل کنند؟ کسانی که خودشان متولی این عقب ماندگی در اقتصاد هستند، انگشت اتهام را به سوی نظام، نشانه می‌روند. نظام ما قبل از تحریم‌های ظالمانه، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را تدوین کرده بود و اگر به این سیاست‌ها عمل می‌شد، وضع ما اینگونه نمی‌شد.

 

رضایی با اشاره به بحران جمعیت در کشور گفت: به سمت یک فاجعه در حرکت هستیم و نرخ باروری به زیر یک رفته است و این اتفاق برای آینده کشور خطرناک است. باید یک جریان انقلابی و تحولخواه داشته باشیم که خوشبختانه از دو سال پیش خودش را از مبارزه با فساد و در مجلس انقلابی شروع شده است. اساتید بسیجی باید پیشگامان جریان انقلابی جدید باشند و در خط مقدم ایستادگی کنند. استاد انقلابی، کسی است که ترکش خمپاره به او اصابت می‌کند و مبارزه را ادامه می‌دهد.

 

وی افزود: این جریان انقلابی که از مبارزه با فساد شروع شده و عده‌ای با تمام توان خود در تلاشند که این مبارزه با فساد را تیره و تار کنند، به فضل پروردگار ادامه پیدا می‌کند. مجلس انقلابی ادامه پیدا می‌کند. جریان انقلابی جدیدی فراتر از بحث اصولگرایی و اصلاح طلبی در کشور آغاز شده است و افکار نویی از سوی نیروهای انقلاب به جامعه ارائه خواهد شد. رهبر معظم انقلاب کلید این تحولات را زده اند و در ماه‌های آینده ایشان باز هم از ای تحول انقلابی خواهند گفت و ما امیدوار هستیم که اساتید انقلابی ما لبیک گو به ندای رهبر فرزانه مان باشند.

 

پیش از سخنان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمدتقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس و مهندس مهدی چمران و حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، به تجلیل از مقام اساتید بویژه شهید مصطفی چمران پرداختند.

 

در پایان این مراسم، با حضور محسن رضایی، از جمعی از اساتید منتخب تراز انقلاب اسلامی و همچنین از مسعود سلیمانی استاد بسیجی آزادشده از زندان آمریکا تقدیر شد.

 

منبع:مهر

کلمات کلیدی: محسن رضایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر