آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟
همزمان با شایعات اخیر؛

رهبر کره شمالی پیام جدیدی صادر کرد

رهبر کره شمالی پیام جدیدی صادر کرد رهبر کره شمالی که اخیراً شایعاتی درباره وضعیت سلامتی‌اش در رسانه‌ها منتشر شده بود، در پیام جدیدی از زحمات کارگران حوزه‌های مختلف در کشورش قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 01
کد خبر: ۴۱۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی که روزهای اخیر شایعاتی پیرامون وضع سلامتی‌اش منتشر شده است، به مناسبت روز جهانی کارگر پیام جدیدی صادر کرد.

 

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «جی‌سی‌تی‌اِن»، کیم روز جمعه در پیامی، از زحمات کارگران حوزه‌ها و صنایع مختلف در کشورش قدردانی کرد.

 

رهبر کره شمالی در این پیام، کارگران کره شمالی را «انقلابیون اصیلی که وفاداری بی‌ حد و مرزی به اهداف و تفکرات حزب دارند» خطاب کرد که با خودکفایی و میهن‌پرستی به کشورشان خدمت می‌کنند.

 

پیش از این روز دوشنبه نیز رسانه رسمی کره شمالی نامه جدیدی از رهبر این کشور به رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی در بحبوحه شایعات درباره سلامتی او منتشر کرد.

 

شایعات درباره بیماری رهبر کره شمالی بعد از انتشار گزارشی توسط شبکه خبری «سی‌ان‌ان» قوت گرفت که در آن گزارش ادعا شده بود کیم جونگ اون در چند مراسم رسمی حضور پیدا نکرده و احتمالاً بیمار است.

 

در پی انتشار این اخبار، خبرگزاری رویترز گزارش داد چین تیمی از کارشناسان که در میان آنها متخصصان پزشکی هم حضور دارد را برای ارائه پاره‌ای مشورت‌ها درباره وضعیت کیم روانه این کشور کرده است. 

 

 «جئونگ کیونگ دوو» وزیر دفاع کره جنوبی در واکنش به شایعات مربوط به وضعیت سلامتی کیم جونگ اون گفته است که هیچ تحرک غیرمعمولی در کره شمالی شناسایی نشده است. وی در عین حال تاکید کرد که غیبت کیم از انظار عمومی چیز جدیدی نیست.

 

روز چهارشنبه تصاویری ماهواره‌ای از تردد قایق‌هایی که اغلب توسط کیم و همراهان وی مورد استفاده قرار می‌گیرد منتشر شد که نشان می‌داد وی در منطقه تفریحی ونسان مستقر است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار