لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

آرایشگاه‌ها تا کی بسته بمانند؟

رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران گفت: تمام آرایشگران باید تا تصمیم گیری جدید ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل باشند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر،  عباس گلشن، رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران با اشاره به وضعیت کاری آرایشگران در بحران شیوع کرونا، گفت: از قبل عید با شیوع کرونا تمام واحد‌های آرایشگری تعطیل هستند.

 

گلشن با تاکید بر اینکه تمام آرایشگران باید تا تصمیم گیری ستاد ملی مقابله با کرونا تعطیل باشند، گفت: آرایشگرانی که قبل از اعلام زمان بازگشایی شروع به فعالیت کنند، با آن‌ها برخورد خواهد شد چرا که فعالیت آن‌ها کاملا غیرقانونی است و در صورتی که این مراکز شناسایی شود پلمب خواهند شد.

 

رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران با بیان اینکه یکی از اصول صنف آرایشگران رعایت نظافت و بهداشت حرفه‌ای است، بیان کرد: همه باید دست به دست دهیم تا از شیوع و انتشار ویروس کرونا جلوگیری کنیم چرا که اگر همه موارد رعایت شود جایی برای نگرانی نیست.

 

رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران ادامه داد: ۲ هزار واحد صنفی آرایشگری فعال در تهران داریم، متاسفانه ۴ هزار واحد صنفی غیر مجاز هم در شهر به فعالیت می‌کنند که در صورت مشاهده این واحد‌های غیر مجاز، پلمب خواهند شد.

 

او با تاکید بر اینکه تعداد آرایشگاه‌هایی که در تمام نقاط شهر به طور غیرقانونی فعالیت می‌کنند، زیاد است و رویه فعالیت آن‌ها مناسب نیست، گفت: این مساله نارضایتی مشتریان را در پی دارد و مشتریان نیز باید به منظور حفظ سلامت و بهداشت پیش از مراجعه به چنین واحد‌هایی از داشتن مجوز کسب این واحد‌های صنفی مطمئن شوند تا خود را در معرض آزمایش افراد نامطمئن قرار ندهند.

 

رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران تشریح کرد: به محض اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص بازگشایی مشاغل پر خطر تصمیم گیری کند، آرایشگاه‌ها فعال خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار