علت کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

علت کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها

معاون کل وزارت بهداشت ضمن اشاره به علل کاهش مراجعات کرونایی به بیمارستان‌ها و روند نزولی مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور، در عین حال گفت: در کشور هنوز به فاز مهار کرونا نرسیده‌ایم، بلکه همچنان در فاز مدیریت بیماری هستیم و بر همین اساس همچنان به مردم توصیه می‌کنیم که نکات مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر ایرج حریرچی با اشاره به کاهش مراجعات کرونایی و در عین حال روند نزولی مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ در کشور، گفت: باید توجه کرد که علت اصلی این موضوع این است که ما امکانات‌مان را ارتقاء دادیم تا بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهیم؛ بنابراین در حال حاضر بیماری کووید-۱۹ را در مراحل اولیه بیماری تشخیص می‌دهیم. در عین حال مراقبت‌های لازم را از بیمار انجام می‌دهیم تا حال او بدتر نشود.

 

وی افزود: در عین حال خوشبختانه آگاهی مردم در زمینه ویروس کرونای جدید افزایش یافته و در نتیجه با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، میزان ابتلای جدید به بیماری کاهش یافته است. بر این اساس با کاهش تعداد ابتلا، نیاز به بستری هم کاهش پیدا کرده است. در عین حال اکنون موارد جدید ابتلا را در مراحل اولیه تشخیص می‌دهیم و مراقبت‌های لازم را از آن‌ها به عمل می‌آریم تا بیمارستانی نشوند و در عین حال نیازی به بستری در آی‌سی‌یو هم نداشته باشند.

 

حریرچی تاکید کرد: بنابراین در این فاز اقدام اصلی که باید انجام شود، مراقبت است. اگر فردی متوجه بیماری نشود و مورد شناسایی قرار نگیرد، در مرحله پیشرفته مراجعه می‌کند و در آن زمان نیازمند اقدامات درمانی ویژه است.

 

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: از طرفی هم در حال حاضر مهارت پزشکان‌مان نیز در حوزه اداره بیمارستان‌ها و بیماران افزایش یافته است.

 

حریرچی در ادامه گفت: با وجود تمام این اقدامات، هنوز در کشور به فاز مهار کرونا نرسیده‌ایم، بلکه همچنان در فاز مدیریت بیماری هستیم و بر همین اساس همچنان به مردم توصیه می‌کنیم که نکات مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار