قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

کدخدایی: خون مجاهدان مقاومت مانع رسیدن داعش به پایتخت‌هایی اروپایی شد

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد، در حالی حزب‌الله در آلمان تروریستی خوانده می‌شود که رزمندگان آن جلوی رفتن عناصر داعش به اروپا را گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، «عباس کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان ایران در گفت‌وگویی با وبگاه «العهد» لبنان اعلام کرد، تروریستی اعلام کردن حزب الله توسط دولت آلمان در تعارض با قانون بین‌الملل و اصل حق تعیین سرنوشت است.

 

وی افزود: ملت لبنان و مقاومت مردمی مانند حزب‌الله از حقوق خود در برابر جنایات صهیونیستی و تروریسم سازمان‌یافته آن و نیز خاک خود دفاع کردند به همین دلیل وجود نیروهای مقاومت امری قانونی بر اساس اصول و قواعد قانون بین‌الملل است.

 

کدخدایی تأکید کرد: دولت آلمان که ادعای دفاع از حقوق بشر دارد به جای یاری رژیم صهیونیستی، در کنار نیروهای مقاومتی بایستد که از ملت و خاک خود دفاع می‌کنند. تصمیم اخیر دولت آلمان ثابت کرد که شعار دفاع از حقوق بشر این دولت، غیر واقعی است و به عنوان بهانه‌ای برای نابودی حقوق ملت فلسطین در مناطق مختلف جهان بکار برده می‌شود.

 

وی سپس گفت، استقبال رژیم تروریستی صهیونیستی از این اقدام دولت آلمان بر غیرقانونی بودن تصمیم مذکور تأکید می‌کند، تصمیمی که در راستای حمایت از منافع رژیم صهیونیستی اتخاذ شده و در تناقض با اصول دفاع از حقوق بشر و مبارزه با تروریسم قرار دارد.

 

کدخدایی در پایان اعلام کرد: نقش مقاومت اسلامی و حزب‌الله در مقابله با تروریسم و نابودی داعش و خون‌هایی که در این مسیر ریخته شد مانع از رسیدن این آفت تروریستی مورد حمایت صهیونیست‌ها به پایتخت‌های اروپایی شد و (این مجاهدان) امنیت و ثبات را در جهان محقق کردند.

 

وزارت کشور آلمان پنجشنبه گذشته (یازده اردیبهشت) اعلام کرد که فعالیت‌های حزب‌الله لبنان در خاک این کشور اروپایی را ممنوع کرده است و در ادامه آن را به عنوان یک «سازمان تروریستی» معرفی کرد.

 

این موضوع در طی دو روز اخیر با واکنش‌های زیادی از جمله واکنش جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین، انصارالله یمن و سوریه همراه بوده است و این عکس‌العمل‌ها هنوز ادامه دارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار