رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

لغو طرح ترافیک تا برقراری کامل حفاظت فیزیکی در حمل و نقل عمومی

استاندار تهران گفت: طرح ترافیک تا زمانی که حفاظت فیزیکی در ناوگان حمل و نقل عمومی به طور کامل برقرار نشود اجرا نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 01
کد خبر: ۴۱۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی در خصوص اجرا و لغو طرح ترافیک در تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه ۲۶ درصد بار بیماری در حمل و نقل عمومی وجود دارد، در این زمینه هرچه رعایت و نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی دقیق‌تر باشد می‌تواند بار انتقال ویروس را کمتر کند که یکی از عمده‌ترین دلایل حذف طرح ترافیک همین بود که حجم بار ترافیکی را کمتر می‌کند.

 

محسنی بند پی با بیان اینکه حفظ و استمرار اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا از اهمیت ویژه ای برخوردار است گفت: طرح ترافیک تا زمانی که حفاظت فیزیکی در ناوگان حمل و نقل عمومی به طور کامل برقرار نشود اجرا نخواهد شد.

 

استاندار تهران در رابطه با اجباری شدن استفاده از ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی نیز عنوان داشت: یارانه‌ای برای تهیه و تأمین ماسک در این مراکز در نظر گرفته شده و این امر بر عهده وزارت صنعت معدن و تجارت قرار داده شده است که طی آن در باجه‌هایی در ایستگاه‌های مشخص مترو به فروش می‌رسد و با قیمت دو تا پنج هزار تومانی این ماسک‌ها در اختیار مردم قرار خواهد گرفت اما مردم می‌توانند در منزل نیز با استفاده از پارچه‌های ضخیم با حفظ استانداردهای لازم اقدام به تهیه و دوخت ماسک کنند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر