آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

لغو طرح ترافیک تا برقراری کامل حفاظت فیزیکی در حمل و نقل عمومی

استاندار تهران گفت: طرح ترافیک تا زمانی که حفاظت فیزیکی در ناوگان حمل و نقل عمومی به طور کامل برقرار نشود اجرا نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 01
کد خبر: ۴۱۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، انوشیروان محسنی بندپی در خصوص اجرا و لغو طرح ترافیک در تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه ۲۶ درصد بار بیماری در حمل و نقل عمومی وجود دارد، در این زمینه هرچه رعایت و نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی دقیق‌تر باشد می‌تواند بار انتقال ویروس را کمتر کند که یکی از عمده‌ترین دلایل حذف طرح ترافیک همین بود که حجم بار ترافیکی را کمتر می‌کند.

 

محسنی بند پی با بیان اینکه حفظ و استمرار اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا از اهمیت ویژه ای برخوردار است گفت: طرح ترافیک تا زمانی که حفاظت فیزیکی در ناوگان حمل و نقل عمومی به طور کامل برقرار نشود اجرا نخواهد شد.

 

استاندار تهران در رابطه با اجباری شدن استفاده از ماسک در ناوگان حمل و نقل عمومی نیز عنوان داشت: یارانه‌ای برای تهیه و تأمین ماسک در این مراکز در نظر گرفته شده و این امر بر عهده وزارت صنعت معدن و تجارت قرار داده شده است که طی آن در باجه‌هایی در ایستگاه‌های مشخص مترو به فروش می‌رسد و با قیمت دو تا پنج هزار تومانی این ماسک‌ها در اختیار مردم قرار خواهد گرفت اما مردم می‌توانند در منزل نیز با استفاده از پارچه‌های ضخیم با حفظ استانداردهای لازم اقدام به تهیه و دوخت ماسک کنند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده