اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

تقاضای شدید بازار سکه را تکان داد

تشدید تقاضا برای خرید مسکوکات طلا به افزایش حباب قیمتی آن در بازار دامن زده است؛ به طوری که هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با نرخ چهار میلیون و ۲۲۸ هزار تومان، حدود ۶۰۰ هزار تومان حباب دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۲۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ، بازار طلا که در هفته های گذشته تحت تاثیر بهای جهانی این فلز گرانبها روند افزایشی به خود گرفته بود، این روزها بیش از هر چیز متاثر از نرخ ارزهای عمده و افزایش تقاضای خرید در بازار قرار دارد به طوری که با وجود افت قیمت طلا در بازارهای جهانی هنوز نرخ ها در بازار تهران صعودی است.

هر اونس طلا امروز (سه شنبه) حدود یک هزار و ۳۱۴ دلار فروخته شد و به این ترتیب هر مثقال طلا یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و هر گرم طلای خام ۱۸ عیار ۳۶۹ هزار و ۳۶۰ تومان در بازار تهران قیمت گذاری می شود.

در بازار مسکوکات قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم چهار میلیون و ۸۰ هزار تومان، هر نیم سکه ۲ میلیون و ۲۳۰ هزار تومان، هر ربع سکه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی ۷۷۰ هزار تومان به فروش می رود.

صرافی های بانکی صبح امروز هر اسکناس دلار آمریکا را ۱۱ هزار و ۸۵۰ تومان و هر یورو را ۱۳ هزار و ۸۵۰ تومان عرضه می کردند اما در میانه روز نرخ ها هر کدام ۱۰۰ تومان کاهش یافت.

دیروز در سامانه سنا میانگین فروش هر یورو ۱۳ هزار و ۵۵۹ تومان و هر دلار ۱۱ هزار و ۶۱۲ تومان بود و در نیما حواله هر یورو ۹ هزار و ۹۲۴ تومان و هر دلار هشت هزار و ۳۵۷ تومان تعیین شد.

نرخ ها در سامانه سنا بیانگر معاملات انجام شده توسط بانک ها و صرافی‌های مجاز کل کشور است و در سامانه نیما حواله های ارزی مبادله می شود.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
0
0
این که می گویند سکه حباب دارد کاملا کذب محض وفرافکنی وگریز از واقعیت است چون وقتی پسته گوشت وگوجه شلغم ومسکن وخودرو واغلب اجناس وغیره که تولید داخل است وهیچ ارز بری ندارد قیمتش سر به فلک کشیده است قیمت طلاوسکه خیلی ارزا ن ست چون اگر دقیق حساب کنی وهزینه تولید وساخت سکه طلا وشلغم وگوجه غیره باهم مقایسه کنی قیمت سکه یک ریال هم حباب ندارد این قدر مردم خنگ ونادان حساب نکنید دنبال حباب درجای دیگر بگردید ومردم می دانند قیمت سکه دستوری نگه داشته اید به همین خاطر هیچگا ه موفق به پایین آوردن قیمت اجناس نمی شوید