سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

واکنش عجیب ستاره جدید پرسپولیس علیه شایعات + عکس

ماریو بودیمیر مهاجم بلند قد تیم پرسپولیس، بازیکنی سرزن است سرخ ها در نیم فصل دوم می توانند به این پتانسیل بودیمیر امیدوار باشند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ؛ ماریو بودیمیر در تمرین امروز پا به پای دیگر بازیکنان تمرین کرد و نشان داد که مشکلی برای دیدار فردا ندارد.

سرخپوشان پایتخت فردا در اولین بازی نیم فصل به مصاف پدیده خراسان خواهند رفت. این دیدار باتوجه به هم امتیاز بودن دو تیم در صدر جدول اهمیت بسیار زیادی دارد و پرسپولیسی ها امیدوارند با حمایت پرتعداد هوادارانشان و همچنین درخشش ستاره های جدید در این بازی پیروز شوند و پدیده با اختلاف امتیاز را جای بگذارند. یکی از خریدهایی که پرسپولیسی ها در نیم فصل دوم خیلی به تو دل بسته اند، ماریو بودیمیر است. مهاجم کروات ۱۹۴ سانتی متری که از دینامو زاگرب به پرسپولیس آمده در نیم فصل نخست آمار خوبی در لیگ کرواسی داشت و در بازی نخست مقابل سپیدرود نیز فرصت طلب و کم نقص نشان داد.

اما دو روز قبل او دچار مصدومیت شد و به همین دلیل در تمرین دیروز هم جدا از دیگر بازیکنان به فعالیت پرداخت. این موضوع نگرانی زیادی را در بین فوتبال دوستان به وجود آورد و باعث شد حتی شایعه غیبت او در اولین بازی نیم فصل نیز به وجود بیاید.

با این حال حضور فعال بودیمیر در تمرین امروز باعث شد تا خیال قرمزها به نوعی از مهاجم جدیدشان راحت شود. البته کادر پزشکی پرسپولیس هنوز به شکل رسمی در این باره اظهار نظر نکرده و در خصوص حضور بودیمیر در میدان نیز برانکو باید تصمیم بگیرد.

ارسال نظر