نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

ستاره سابق پرسپولیس محکوم شد

سخنگوی هیات منصفه مطبوعات گفت: جلسه رسیدگی به پرونده‌های مدیرمسئول روزنامه ورزشی شوت و مدیرمسئول سایت بولتن نیوز صبح امروز (یکشنبه) – ۲۳ دی ماه - در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ احمد مومنی راد در این باره اظهار کرد: در جلسه امروز به پرونده مدیرمسئول روزنامه ورزشی «شوت» به اتهام افترا و نشر اکاذیب و نیز حسین کعبی یکی از فوتبالیست‌ها (مصاحبه شونده) به اتهام توهین و نشر اکاذیب با شکایت قلعه نویی و شاکی خصوصی رسیدگی شد که پس از پایان جلسه دادگاه، هیات منصفه مطبوعات با اکثریت آرا هر دو متهم را در هر دو عنوان اتهامی مجرم تشخیص داد و مستحق تخفیف ندانست.

وی افزود: همچنین در جلسه امروز به پرونده مدیرمسئول سایت بولتن نیوز و نیز نماینده سابق مجلس (مصاحبه شونده) به اتهام نشر اکاذیب و توهین با شکایت شاکی خصوصی رسیدگی شد که هیات منصفه مطبوعات با اکثریت آرا هر دو متهم را در هر دو عنوان اتهامی مجرم تشخیص نداد.

ارسال نظر