تهران هنوز کانون آلودگی کرونا است-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

تهران هنوز کانون آلودگی کرونا است

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، گفت: حفظ تعادل در بیماری کرونا در گرو توجه مردم به ملاحظات بهداشتی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 09
کد خبر: ۴۲۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی، در گفت و گوی تلویزیونی، اظهار کرد: تعداد بیماران جدیدی که در بخش های عادی بیمارستان‌های تهران با تشخیص بیماری کووید ۱۹ بستری شده اند به بیش از ۱۵۷ مورد رسید.

 

وی همچنین از انتقال ۵۷ بیمار به بخش‌های ویژه بیمارستان‌های پایتخت خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه ۱۷۸ بیماری مبتلا به کرونا نیز از بیمارستان‌های تهران مرخص شدند.

 

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به اینکه در روزهای تعطیل میزان مراجعات به مراکز بهداشتی کاهش چشمگیری پیدا می‌کند خاطر نشان کرد: دیروز در مراکز درمانی نیز با کاهش هشت درصدی مراجعان روبرو بوده ایم.

 

وی ادامه داد: موارد جدید و ترخیص شدگان ویروس کووید ۱۹ این پیام را به ما می‌دهد که این بیماری به تعادل نسبی رسیده و حفظ این تعادل در گرو افزایش ملاحظات بهداشتی مردم تهران است.

 

زالی، ضرورت سطح و بینش بهداشتی از سوی مردم را مورد تاکید قرار داد و گفت: افزایش ترددها و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی نباید رفتارهای بهداشتی و هشدارها را تحت تأثیر قرار دهد.

 

به گفته فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، کماکان شهر تهران به عنوان نقطه کانونی آلودگی مورد توجه است و هرگونه کاهش در رفتارهای بهداشتی می‌تواند عواقب جدی در پی داشته باشد.

 

وی تاکید کرد: برای حفظ شرایط تعادل در مبتلایان به کرونا و تسهیل شرایط کاری کادر بهداشتی و درمانی نیازمند توجه بیش از پیش و جدی گرفتن توصیه‌های بهداشتی هستیم.

 

زالی افزود: بیمارستان‌های سطح شهر تهران خصوصاً مراکز دولتی و دانشگاهی از این پس با رعایت پروتکل های بهداشتی میزبان سایر بیماران غیر کرونایی ضمن اجرای طرح غربالگری قبل از اعمال جراحی و روش‌های انتخابی خواهند بود.

 

وی درباره آمار ۶۲ درصدی توجه مردم استان به پروتکل‌های بهداشتی، توضیح داد: هفته پیش آمار رعایت پروتکل‌های بهداشتی مشاغل و مباحث مربوط به بازگشایی هوشمند نسبت به آمار متوسطه استانی کمی پایین‌تر بود که خوشبختانه از یکشنبه هفته پیش تا امروز با همکاری اصناف، مشاغل و با برنامه‌های بهداشت محیطی فشرده هر سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران این آمار رو به افزایش است و قطعاً تا هفته آینده هم به حد قابل قبولی خواهد رسید.

 

وی افزود: البته در تهران دو مشکل در این زمینه وجود دارد که یکی از آنها گستردگی قابل توجه در استان تهران است.

 

زالی ادامه داد: برای مثال تنها در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۴۵ هزار کارگاه وجود دارد، بنابر این تعداد قابل توجه بخش کارگاهی و کارخانه‌ای استان تهران قابل مقایسه با هیچ استانی نیست.

 

وی یادآور شد: در تهران علاوه بر کارخانه‌ها و کارگاه‌های بزرگ، کارگاه‌های کوچک و خرد بخش زیادی از صنعت استان را تشکیل می‌دهند و معمولاً فضای فیزیکی نسبتاً کوچکی دارند و امکان اجرای پروتکل‌ها با شرایط سختگیرانه در آنها کمی مشکل است و نیاز به ارتقای بهداشت حرفه‌ای و افزایش دانش کارفرمایی وجود دارد.

 

زالی ضمن قدردانی از افرادی که این پروتکل‌ها را رعایت کرده اند، گفت: اگر یک فرد شاغل در حوزه صنعتی و کارگری به ملاحظات بهداشتی توجه نکند خود وی دچار آسیب شده و یا کارفرما دچار مشکل می‌شود، اما اگر در حال حاضر فرد شاغل به پروتکل‌های بهداشتی عمل نکند می‌تواند سفیر ویروس کرونا در بین اعضای خانواده و همچنین همکارانش باشد.

 

وی یادآور شد: بنا بر این خطر ناشی از عدم رعایت بهداشت فردی و حرفه‌ای مربوط به کرونا در مشاغل با سایر خطرات شغلی در گذشته کاملاً متفاوت است و به بازنگری در رفتار شغلی و حرفه‌ای نیاز دارد.

 

زالی در پایان ضمن تشکر از برخی کارخانه‌ها و کارگاه‌های صنعتی، گفت: برخی از این صنایع با راه اندازی سیستم‌های ایمنی و HSE برنامه‌های بسیار خوبی را تدوین طراحی کرده اند که برخی از آنها به دست ما رسیده و در حال همگون سازی این شیوه نامه‌ها هستیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر