غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴

شرط رفتن به رستوران پس از بازگشایی ها

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، حضور شهروندان در رستوران‌ها را منوط به رعایت شروط بهداشتی دانست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 31
کد خبر: ۴۴۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی درباره نظارت بر وضعیت رستوران‌های استان تهران اظهار کرد: پس از بازگشایی رستوران ها، نظارت‌ها و مراقبت‌ها افزایش بیشتری می‌یابد و تیم‌های جدیدی توسط دانشگاه‌ها برای نظارت‌ها اعزام خواهند شد.

 

وی تاکید کرد: همان‌طور که بارها اعلام کرده‌ایم، هیچ غذایی به اندازه غذای طبخ شده در منزل از سلامت کافی برخوردار نیست و بهترین الگوی غذایی همان چیزی است که بر اساس سلیقه و ذائقه خانواده تهیه می‌شود و طبیعتاً از بهداشت بالاتری برخوردار است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: حضور افراد در رستوران‌ها مانند هر فضای مسقف دیگری نیازمند رعایت چند شرط است. اولین شرط رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی است و افراد مانند گذشته نباید روبه‌روی هم بنشینند بلکه باید به صورت ضربدری یا متقابل به رأس نسبت به هم قرار بگیرند.

 

زالی ادامه داد: همچنین تعداد اندکی از افراد باید در رستوران حضور داشته باشند و استفاده از رستوران به حداقل ظرفیت ممکن رسانده شود. وی یادآور شد: در صورت امکان برای مصرف نمک، سماق و مواردی از این دست باید از ظروف یک‌بار مصرف استفاده شود و از وسایلی مانند قاشق و چنگال به صورت بسته بندی و ترجیحاً یک‌بار مصرف استفاده شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از مهم‌ترین مشکلات بهداشتی در رستوران‌ها را عدم امکان استفاده از ماسک هنگام تناول غذا عنوان کرد و گفت: به همین خاطر افرادی که در خود علائم بیماری کووید۱۹ مشاهده می‌کنند و یا با افراد مشکوک به بیماری در تماس بوده‌اند، از حضور در رستوران خودداری کنند. وی توصیه کرد زمان حضور افراد در رستوران کاهش یابد تا احتمال انتقال بیماری کمتر شود.

 

زالی با تاکید بر اهمیت تهویه مناسب در رستوران‌ها گفت: رستوران‌هایی که سقف کوتاه دارند و امکان تهویه مناسب در آنها فراهم نیست طبیعتاً پرمخاطره‌تر هستند. وی ادامه داد: سطوح رستوران می‌تواند به انتقال بیماری کمک کند و در مواد غذایی خام نیز شانس بالاتری برای انتقال بیماری کووید۱۹ و جود دارد.

 

زالی در پایان اطمینان از پخت کامل مواد غذایی را نکته‌ای مهم دانست و افزود: بخش خام مواد غذایی نیز باید به صورت بهداشتی در فرایند آماده سازی تهیه شده باشند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار