عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید» اوکراین: با سخت‌ترین زمستان از ابتدای جنگ تاکنون روبه‌رو می‌شویم نماینده ایران: اقدامات مستمر آمریکا تهدیدی برای امنیت تنگه هرمز است

رهبر کره شمالی دنیا را حیرت زده کرد!

رهبر کره شمالی دنیا را حیرت زده کرد! کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در ماه ژانویه امسال اعلام کرد که این کشور به یک سلاح راهبردی جدید دست یافته است که دنیا را حیرت زده خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 10
کد خبر: ۴۲۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه "دونگا ایلبو" کره جنوبی در گزارشی ادعا کرد که کره شمالی موفق به ساخت و تکمیل چند فروند از موشک‌های بالستیک قاره پیما شده است.

 

 این روزنامه روز یکشنبه نوشت: کره شمالی در سال ۲۰۱۷ میلادی چند فروند موشک بالستیک پرتاب کرد از آن زمان آمریکا به دنبال اطلاعاتی درباره ساخت موشک‌های قاره پیمای بالستیک در این کشور بوده است.

 

نشریه خاطر نشان کرد که آمریکا به اطلاعاتی دست یافته است که نشان می‌دهد کره شمالی در یک مجموعه موشک سازی در استان "پیونگ آن" در جنوب این کشور موشک‌های بالستیک قاره پیما تولید و تکمیل کرده است.

 

گزارش اضافه می‌کند که آمریکا سکو‌های پرتاب این موشک‌ها را هم رصد کرده است و می‌خواهد اطلاعاتی درباره پرتاب و آزمایش احتمالی این موشک‌ها در جریان رژه نظامی و یا مراسم خاص بدست آورد.

 

"کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی در ماه ژانویه امسال اعلام کرد که این کشور به یک سلاح راهبردی جدید دست یافته است که دنیا را حیرت زده خواهد کرد.

 

بنا به نوشته این روزنامه این احتمال می‌رود که کره شمالی با هدف تحت تاثیر قرار دادن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تا قبل از ماه جولای دست به اقدامی تحریک آمیز بزند.

 

کره شمالی در سال جاری میلادی سه موشک کوتاه و میان برد بالستیک آزمایش کرده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار