روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

واکنش ظریف به اخبار مذاکره‌ احتمالی ایران و آمریکا

وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در میان نیست، گفت: دولت کنونی آمریکا به جای بهانه‌تراشی، باید رفتارش را اصلاح کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی با خبرنگاران پس از حضورش در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره مذاکره با آمریکا تصریح کرد: هیچ مذاکره‌ای در میان نیست و آمریکایی‌ها نشان دادند نمی‌شود به مذاکراتشان و نتیجه مذاکراتشان اعتماد کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: تقریبا همه دنیا به این نتیجه رسیده که هر توافقی با آمریکا کند، هر لحظه‌ای که آمریکایی‌ها بخواهند، آن توافق را نادیده می‌گیرند ولذا دولت کنونی آمریکا باید رفتارش را اصلاح کند، به جای اینکه دنبال بهانه‌تراشی باشد.

 

*هنوز هیچ اقدامی درباره پرداخت غرامت به انگلیس صورت نگرفته

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره مباحث مطرح شده مبنی بر پرداخت غرامت به انگلیس در پی حمله به این سفارتخانه نیز خاطرنشان کرد: مقرراتی در حقوق بین‌الملل وجود دارد و دولت ایران نیز اعلام کرده که حفظ و حراست از سفارتخانه‌های خارجی در ایران تعهد دولت جمهوری اسلامی ایران است و همه مقامات کشور نیز بر این نکته تأکید داشتند.

 

وی عنوان کرد: درباره جزییات طرفین باید مذاکره کنند و هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

 

گفتنی است احمد مازنی یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه در تذکری در جلسه علنی مجلس از وزیر خارجه خواست درباره خسارت پرداخت شده به آثار هنری تخریب شده در حمله به سفارت انگلیس روشنگری کند و افزود: اخیرا در خبر‌ها آمده که این آثار پس از ترمیم به سفارت بریتانیا در تهران برگشت داده شده و مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار پوند معادل ۲۷ میلیارد تومان هزینه خودسری عوامل خودسر از جیب ملت پرداخت شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار