کاهش تولید ناخالص داخلی کشور در دهه گذشته-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

کاهش تولید ناخالص داخلی کشور در دهه گذشته

منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم گفت: در دهه گذشته تولید ناخالص داخلی کشور رشدی نداشته است و کاهش پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 12
کد خبر: ۴۲۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر،سید شمس‌الدین حسینی منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم امروز (سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۹۹) در نخستین نشست هم اندیشی فراکسیون کارگری مجلس یازدهم اظهار داشت: در دهه گذشته تولید ناخالص داخلی کشور رشدی نداشته است و کاهش پیدا کرده است.

 

وی افزود: از طرفی با توجه به اینکه رشد جمعیت به طور متوسط به ۱.۳ تا ۱.۴ افزایش پیدا کرده است برایند آن سبب شده که درآمد سرانه کاهش پیدا کرده است.

 

حسینی خاطرنشان کرد: وقتی درآمد سرانه کاهش پیدا می‌کند و سفره مردم کوچک می‌شود. این همه ماجرا نیست بلکه ماجرا این است که توزیع درآمد نابرابر تر شده است. به طوری که ضریب جینی ۳۶ درصد بود الان بالای ۴۲ درصد است.

 

منتخب مردم رامسر و تنکابن در مجلس یازدهم تاکید کرد: وقتی درآمد سرانه کاهش پیدا می کند و از طرفی نابرابری درآمد افزایش پیدا میکند برآیند این دو عامل این می شود که رفاه اجتماعی کاهش پیدا می‌کند.

 

وی گفت: ما در فراکسیون‌هایی همچون فراکسیون کارگری و کمیسیون‌های اقتصادی و اجتماعی دو محور اصلی افزایش درآمد سرانه که از طریق افزایش رشد اقتصادی ایجاد می‌شود و دیگری بهبود توزیع درآمد که از طریق باز توزیع منابع و تخصیص بهینه منابع صورت می‌گیرد.

 

حسینی گفت: در واقع اگر چه در بحث ارز آنگونه که در بودجه آمده،   ۱۱ میلیارد دلار به کالاهای اساسی اختصاص پیدا می کند مابه تفاوت چهار هزار تومان با ۱۶ هزار تومان ۱۱۰ هزار میلیارد تومان می‌شود. و این عدد منبع  هنگفتی است که به خوبی باز تولید صورت نمی‌گیرد و باید در این خصوص تجدید نظر صورت گیرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر