دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

اعتراف تروریست های داعشی در مورد عملیات های در سوریه

ارتش سوریه طی عملیاتی امنیتی در منطقه البادیه، چند تروریست وابسته به داعش را دستگیر کردند و آنها در جریان بازجویی، اعتراف کردند که عملیات‌های تروریستی خود در این کشور را با هماهنگی نیروهای اشغالگر آمریکایی انجام می‌دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 15
کد خبر: ۴۲۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش سوریه طی یک عملیات امنیتی و با همکاری مردم در منطقه صحرای سوریه (البادیه)، کمینی بر اعضای یک گروهک وابسته به داعش نصب کردند که در نتیجه آن سه تروریست کشته و 3 نفر دیگر بازداشت شدند.

 

این سه تروریست در اعترافات خود که از تلویزیون سوریه پخش شد، اعلام کردند که بسیاری از عملیات‌های تروریستی، خواه قتل و کشتار، اعدام، ربودن و تخریب اموال عمومی و خصوصی را از طریق هماهنگی سرکرده‌های داعش و نظامیان اشغالگر آمریکایی مستقر در منطقه" التنف" در مرز سوریه با اردن انجام می‌دادند.

 

این تروریست‌ها که در رده سنی 19 تا 22 سال قرار دارند ، از شیوه فریب خوردنشان و پیوستن به گروهک تروریستی داعش سخن گفتند و تصریح کردند که پس از گذراندن دوره‌های آموزشی، با جانشین "ابوبکر البغدادی" بیعت کردند و سپس در پادگان‌های این گروه در مناطق مختلف استفاده از سلاح‌های مختلف آمریکایی را آموزش دیدند.

 

این تروریست‌ها با بیان اینکه دستورات عملیات‌های تروریستی و اهداف این عملیات‌ها از سوی نظامیان اشغالگر آمریکایی در التنف صادر می‌شد، خاطرنشان کردند که نظامیان آمریکایی به «حسن علقم الجزراوی» یکی از سرکرده‌های داعش دستور می‌دادند که عناصر این گروهک نیروهای ارتش سوریه را در منطقه" تدمر" و فرودگاه" تی‌فور" و میدان‌های نفتی نزدیک شهر تدمر هدف قرار دهند.

 

این تروریست‌ها همچنین به هماهنگی میان سرکرده‌های داعش با سرکرده گروهک "مغاویر الثوره"- از شاخه‌های تشکیلات موسوم به "ارتش آزاد"- و همچنین با گروه‌ "نیروهای دموکراتیک سوریه" (قسد)- که مورد حمایت آمریکایی‌ها هستند- خبر داد.

 

یکی از این تروریست‌ها به مذاکرات میان گروه‌های دموکراتیک سوریه با داعش در الرقه اشاره کرد و گفت: "ما در هر عملیاتی که با اطلاع آمریکایی‌ها انجام می‌شد با نیروهای دموکراتیک سوریه هماهنگ می‌کردیم. یک بار که الرقه به سمت دیر الزور می‌رفتیم چند خودروی آمریکایی و چند خودروی نیروهای دموکراتیک محافظ ما بودند و همزمان 4 فروند بالگرد از ما پشتیبانی هوایی می‌کرد."

 

تروریست‌ها گفتند که پایگاه التنف جای امنی برای تروریست‌های داعش بوده و آنها نیازمندی‌ها خود را از این منطقه تامین می‌کردند و حتی اگر کسی مجروح می‌شد برای درمان به آنجا منتقل می‌شد. آنجا پناهگاه داعش بود و در مواردی که ارتش داعش را در منطقه‌ای محاصره می‌کرد و عناصر آن قادر به بازگشت به آنجا نبودند به پایگاه التنف می‌رفتند و چند هفته‌ای در آنجا مستقر می‌شدند.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: ارتش سوریه
ارسال نظر