گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

گمانه زنی ها از دست داشتن داعش در انفجار خط لوله گاز سوریه

نماینده آمریکا در امور سوریه مدعی شد، به احتمال زیاد داعشی‌ها عامل انفجار خط لوله گاز سوریه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر آمریکایی‌ها مدعی شدند، انفجار روز دوشنبه در خط لوله گاز سوریه، به احتمال زیاد توسط داعشی‌ها انجام گرفته است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، «جیمز جفری» نماینده آمریکا در امور سوریه بعد از ظهر دوشنبه در ژنو گفت: «همچنان در حال بررسی هستیم. اما به احتمال قریب به یقین حمله‌ای از سوی داعش بوده است».

 

«علی غانم» وزیر نفت سوریه نیز با اشاره به این انفجار، تأکید کرده است که احتمالا این انفجار، به خاطریک اقدام تروریستی بوده است.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از «محمد زهیر خربوطلی» وزیر برق این کشور گزارش داد، این انفجار در حد فاصل بین منطقه «الضمیر» و «عدرا» واقع در ریف دمشق صورت گرفته است.

 

خربوطلی تأکید کرد که زبانه‌های آتش، در پی این انفجار به بیش از ۵۰ متر رسیده است و همچنین گفت که در پی این انفجار، برق سوریه به صورت کامل قطع شده است.

 

این ادعای جفری در حالی بیان می‌شود که شواهد بسیاری نشان می‌دهند که آمریکا از جنگجویان داعشی در سوریه و عراق حمایت کرده و حتی بر تعلیمات نظامی آن‌ها نظارت دارد.

 

آمریکایی‌ها به بهانه آنچه محافظت از تأسیسات نفتی سوریه می‌نامند، به اشغال بخش‌هایی از خاک این کشور ادامه داده و حاضر به ترک خاک آن نشده‌اند.

 

فارس

کلمات کلیدی: سوریه داعش
مطالب مرتبط
ارسال نظر