جزئیات صد و پنجاهمین حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟
سبحانی‌فر:

توقف تولید پراید مهمترین عامل گرانی خودرو

توقف تولید پراید مهمترین عامل گرانی خودرو یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی توقف تولید پراید را از مهمترین عوامل گرانی خودرو دانست و از سازمان استاندارد خواست این تصمیم را تعلیق کند تا در مدت زمان مشخصی خط تولید خودروی جایگزین پراید راه‌اندازی شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 15
کد خبر: ۴۲۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، رمضانعلی سبحانی فر ، اظهار کرد: در این شرایط به صلاح نبود که سازمان استاندارد تولید خودروی پراید را متوقف کند، این سازمان بعد از سال‌ها از خواب بیدار شده و می‌گوید که استانداردها رعایت نمی شود این در حالیست که پراید ۲۰ سال است تولید می‌شود و آدم می‌کشد.

 

این نماینده مجلس با بیان اینکه توقف خط تولید پراید از عوامل اصلی گران شدن خودرو است، یادآور شد: سازمان استاندارد باید در این سال‌ها خودروسازان را ملزم می‌کرد که خودروی ارزان قیمت برای قشر کم درآمد تولید شود که جایگزین پراید شود، همانطور که پراید جایگزین پیکان شد.

 

وی افزود: به نظر من در مورد قیمت‌گذاری نمی توان دستوری برخورد کرد چرا که قیمت خودرو باید توسط عرضه و تقاضا تعیین شود و خودروسازان و مدیران خودروسازی برای کمک به کنترل قیمت‌ها باید تلاش کنند تولید را افزایش دهند.

 

نماینده مردم سبزوار در مجلس همچنین گفت: در شرایطی که هم تولید پراید متوقف شده، هم واردات به خاطر تحریم انجام نمی‌شود و هم سایر خودروها به اندازه نیاز وجود ندارد و قیمت ها برای قشر کم درآمد بالاست، متقاضیان خودرو مجبورند به همین میزان خودروهای موجود روی بیاورند که باعث می‌شود حاشیه سود برای دلالان ایجاد شود و قیمت‌ها بالا برود.

 

سبحانی‌فر با بیان اینکه ورود شورای رقابت به موضوع قیمت خودرو کارساز نیست، ادامه داد: باید ابتدا سازمان استاندارد از تصمیم خود کوتاه بیاید، توقف خط تولید پراید تعلیق شود و بعد تولید افزایش پیدا کند و متقاضیان البته با ضابطه ثبت نام کنند.

 

این عضو کمیسیون صنایع مجلس با تاکید بر ضرورت اعمال محدودیت برای ثبت نام خودرو ادامه داد: نباید به کسانی که در یکی دو سال اخیر خودرو گرفتند و اعضای زیر ۱۸ سال خانواده‌هایشان خودرو تعلق بگیرد و اگر در دوره ۳ تا ۶ ماه خودرو برای گارانتی نیامد محدودیت ایجاد شود که خودروها دپو نشود. همزمان با این کار هم باید خط تولید یک خودروی ارزان قیمت دیگر راه‌اندازی شود. این دست اقدامات می‌تواند به کنترل بازار کمک کند.

 

وی با بیان اینکه واردات خودروی چینی هم در حال حاضر ممنوع شده، یادآور شد: در چنین شرایطی وقتی جلوی تولید هم گرفته شود طبیعی است که قیمت آن افزایش پیدا می‌کند.

 

سبحانی‌فر در پایان یادآور شد: به نظر من با یکسری اقدامات مدیریتی از جمله در مدیریت کلان وزارت صنعت و سازمان استاندارد و خودروسازی‌ها می‌شود جلوی افزایش قیمت‌ها را گرفت و بازار را کنترل کرد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار