عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم
سرلشکر جعفری گفت:

عزم جدی مبارزه با فساد در قوه قضاییه

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) تاکید کرد: امروز عزم جدی برای مبارزه با فساد با کمک مردم در قوه قضاییه شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16
کد خبر: ۴۳۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار سرلشکر محمدعلی جعفری مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) در دیدار با معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: ماهیت قرارگاه بقیه‌الله بسترسازی حضور، ساماندهی و تکثیر ظرفیت‌های خودجوش مردمی در رفع چالشهای فرهنگی و اجتماعی جامعه است. تجربه ثابت کرده، هرکجا کشور دچار بحران شد و مردم درست و به موقع به صحنه آمدند با سرعت بیشتری از بحران عبور کردیم.

 

وی ادامه داد: اگر از همین دریچه به جنگ و رفع  فتنه‌ها در دهه‌های گذشته و محرومیت‌زدایی و کمکرسانی در بحران‌هایی مثل سیل و زلزله نگاه کنیم به اهمیت نقش مردم در رفع تهدیدها بهتر پی می‌بریم.

 

سرلشکر جعفری افزود: مبارزه و مقابله با فساد هم محقق نمی‌شود مگر با اتکا به ظرفیت‌های مردمی؛ و اصلا انبیا الهی آمدند که مردم را هدایت کنند  تا خودشان قیام به قسط و عدالت بکنند.

 

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیه الله(عج) تاکید کرد: امروز هم که عزم جدی برای مبارزه با فساد با کمک مردم در قوه قضاییه شکل گرفته است، این قرارگاه آمادگی دارد تمام ظرفیت خود را برای تعامل گروه‌های اطلاعات مردمی با قوه قضاییه در سطح کشور در راستای کاهش مفاسد و تلاش در رسیدن به عدالت اجتماعی به کار بگیرد.

 

محمدباقر الفت معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه هم ضمن تشریح تمهیدات صورت گرفته در قوه قضاییه از گذشته تاکنون علی‌الخصوص پس از صدور دستورالعمل تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه، نسبت به همکاری و هم افزایی با قرارگاه فرهنگی-اجتماعی بقیه الله(عج) تاکید و ابراز خرسندی کرد.

 

طی این دیدار راهکارهای ایجاد و حمایت و تقویت هسته های مستقل مطالبه‌گری و اطلاعات مردمی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: محمدعلی جعفری
مطالب مرتبط
ارسال نظر