مهارت های خاص فرمانده جدید سپاه پاسداران-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

مهارت های خاص فرمانده جدید سپاه پاسداران

سردار «حسین سلامی» طی حکمی از سوی فرمانده معظم کل قوا، ضمن ارتقا از درجه سرتیپی به سرلشکری، به عنوان هشتمین فرمانده کل سپاه انتخاب شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 22
کد خبر: ۹۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار «حسین سلامی» شب گذشته طی حکمی از سوی فرمانده معظم کل قوا، ضمن ارتقا از درجه سرتیپی به سرلشکری، به عنوان هشتمین فرمانده کل سپاه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز انتخاب شد.

 

«جواد منصوری»، «عباس دوزدوزانی»، «عباس آقازمانی (ابوشریف)»، «مرتضی رضایی»، «محسن رضایی»، «سید یحیی صفوی» و «محمدعلی جعفری»، پیش از سردار سلامی، مسئولیت فرماندهی سپاه را بر عهده داشتند.

 

سردار سرلشکر «حسین سلامی» در سال ۱۳۳۹ در شهرستان گلپایگان متولد و در سال ۱۳۵۷ و همزمان اوج‌گیری انقلاب مردم ایران، در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت پذیرفته شد.

 

وی در آبان ماه سال ۱۳۵۹ به سپاه پیوست و هم در کردستان و هم در جبهه‌های جنوب در مسئولیت‌های رزمی مختلف در لشکر‌های ۲۵ کربلا، ۱۴ امام حسین (ع) و قرارگاه دریایی نوح حضور داشت.

 

سردار سلامی پس از جنگ دوره دانشگاه فرماندهی و ستاد را گذراند. وی همچنین فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی از دانشگاه آزاد اسلامی است. سردار سلامی همزمان با تدریس در دانشگاه فرماندهی و ستاد سپاه، از دانشگاه علم و صنعت نیز فارغ‌التحصیل شد.

 

«مسئولیت عملیات قرارگاه دریایی نوح در زمان دفاع مقدس»، «فرماندهی دانشکده دافوس سپاه از سال ۷۱ تا ۷۶»، «فرماندهی نیروی هوایی سپاه از سال ۸۴ تا ۸۸»، «عضویت هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی» و «جانشینی فرماندهی سپاه از سال ۸۸ تا ۹۸»، از جمله مسئولیت‌های سردار سلامی تا پیش از فرماندهی کل سپاه محسوب می‌شوند.

 

پیش‌تر حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده، ولی فقیه در سپاه گفته بود: اگر کسی با شخصیت علمی سردار سلامی و تسلط ایشان بر بسیاری از مسائل آشنا باشد، خواهد دید که شخصیت علمی و اشراف دقیق به اوضاع جهان «تسلط اول» و نظامی‌گری «تسلط دوم» ایشان است.

 

وی همچنین یادآور شد: افرادی مثل سردار سلامی دانشجویان نخبه دانشگاه‌های برتر کشور بودند که به خاطر ضرورت کار‌های انقلاب و نظام و دفاع مقدس، وارد عرصه نظامی‌گری شدند.

 

در پایان این گزارش، مروری بر اظهارنظر‌ها و مواضع چند سال اخیر سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل جدید سپاه خواهیم داشت.

 

«نه عمق دارید و نه عقبه، به اندازه یک عملیات بیت‌المقدس ما هستید. راهی برای فرار ندارید و در دهان اژد‌ها زندگی می‌کنید. کوچک‌ترین هدف، موجودیت شماست. راه فراری جز ریختن به دریا ندارید. از شمال و از غرب در تقاطع آتش هستید».

 

«ما نه دست از دفاع از مظلومان و مستضعفان برمی‌داریم و نه قدرت دفاعی‌مان را کاهش می‌دهیم در حالیکه شما ما را تهدید می‌کنید. آیا عاقلانه است در حالیکه شما ما را تهدید می‌کنید ما خود را خلع سلاح کنیم. این ممکن نیست و این آرزو را به گور خواهید برد».

 

«رژیم صهیونیستی در آینده‌ای نزدیک فرو خواهد پاشید. وقتی حزب الله بیش از صدهزار موشک ذخیره کرده، جمهوری اسلامی ده‌ها برابر آن موشک در کلاس‌های متعدد دارد و این قدرت توقف ناپذیر است. همه تجربیات و دستاورد‌های خود را به برادارن‌مان در جهان اسلام و جبهه مقاومت علیه آمریکا و اسرائیل و متحدان منطقه‌ای آن‌ها منتقل می‌کنیم».

 

اگر اروپایی‌ها بخواهند خلع سلاح موشکی ایران را دنبال کنند، مجبور می‌شویم به یک جهش استراتژیک روی آوریم.

میزان

ارسال نظر