لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

افزایش چهار برابری بودجه صنعت دفاعی در مجلس دهم

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع گفت: در طول ۴ سال مجلس دهم بیش از ۴ برابر بودجه صنعت دفاعی ما افزایش پیدا کرد و قوانین حمایتی متعددی به تصویب رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 18
کد خبر: ۴۳۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، آخرین جلسه مشترک کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم شورای اسلامی با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در محل این وزارتخانه برگزار شد.

 

در ابتدای این جلسه سردار طلایی نیک معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع، گفت: مجلس دهم تعامل بی نظیری با وزارت دفاع داشت و پس از رأی قاطع نمایندگان به وزیر پیشنهادی حمایت های اعضای کمیسیون امنیت از برنامه های وزارت دفاع تداوم پیدا کرد.

 

وی افزود: در طول ۴ سال مجلس دهم بیش از ۴ برابر بودجه صنعت دفاعی ما افزایش پیدا کرد و قوانین حمایتی متعددی نظیر قانون حمایت از ایثارگران، قانون ساماندهی خدمت وظیفه، قانون سهم بودجه دفاعی از مالیات بر ارزش افزوده و سایر قوانین در این مدت تدوین شد.

 

وی ادامه داد: در دوره ۴ ساله وزیر دفاع ۳۲ بار در مجلس حاضر شدند و در ۵ جلسه علنی حضور پیدا کردند.

 

در ادامه این جلسه مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در سخنانی، تصریح کرد: کمیسیون امنیت ملی با تمام سلیقه ها و نگاه های مختلف سیاسی در حمایت از حوزه دفاعی کشور سنگ تمام گذاشت و نیروهای مسلح ما نیز به واقع خوش درخشیدند.

 

وی افزود: ویروس کرونا در کنار بلایا و آثار مخربی که داشت درس هایی نیز برای ما به همراه داشت و نیروهای مسلح ما نیز در کنار همه دستگاه ها در مواجهه با این ویروس خوش درخشیدند و به خوبی نیازهای کشور را در حوزه های مختلف تامین کردند.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دریافتیم که در حوزه بیولوژیک شرایط دنیا تغییر کرده و این امکان وجود دارد که تهاجم های بیولوژیک هر لحظه تکرار شود و شناخت تهدیدات آینده برای ما مهم است چرا که این ویروس نشان داد تهدیدات آینده تنها در حوزه موشکی و جنگ سخت نیست و ما در حوزه جنگ های نوین نیازمند آمادگی جدی هستیم.

 

در بخش پایانی این جلسه نیز امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی مسلح تاکید کرد: شرایط دنیا و دشمنی دشمنان با ما نشان می دهد تنها چیزی که ما را در مقابل تهدیدات حفظ می کند افزایش قدرت در همه حوزه ها است و ما توانستیم با حمایت های مجلس در بسیاری از شاخص های برنامه های پیش بینی شده خود را در حوزه افزایش قدرت نظامی و بازدارنده محقق کنیم.

 

وی تصریح کرد: در حوزه موشکی، پدافندی و دریایی و زیر سطحی دستاوردهای بی نظیری داشتیم.

 

وزیر دفاع خاطرنشان کرد: در زمینه دفاع بیولوژیک هم کارهای مطلوبی صورت گرفت و ما توانستیم با وجود آنکه وظیفه ذاتی در زمینه تولید بسیاری از محصولات نداشتیم به سرعت زیرساخت های خود را در جهت تولید نیازهای مقابله با تهدید بیولوژیک به کار گیریم و امروز توان تولید ۱۵۰ هزار لیتر در روز مواد ضدعفونی کننده و طیف متعددی از محصولات تشخیصی حرارتی و کیت های آزمایشگاهی داریم.

 

منبع: خانه ملت

کلمات کلیدی: نیروهای مسلح
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار