عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است

تخت روانچی: آمریکا به اشغال سوریه با نقاب مبارزه با تروریسم پایان دهد

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با بیان اینکه آمریکا باید به اشغال سوریه با نقاب مبارزه با تروریسم پایان دهد، گفت که جولان بخشی از قلمرو سوریه است و خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 19
کد خبر: ۴۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گفت: نیرو‌های خارجی که دولت سوریه حضور آن‌ها را غیرقانونی می‌داند باید این کشور را ترک کنند و آمریکا هم باید به اشغال سوریه با نقاب مبارزه با تروریسم پایان دهد.

 

مجید تخت روانچی روز دوشنبه در نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع سوریه برگزار شد، این مطلب را عنوان کرد و افزود: من موضع دیرینه ایران را بار دیگر تکرار می‌کنم که بحران سوریه باید با ابزار‌های سیاسی حل شود.


وی ادامه داد: در این زمینه، ما همچنان به کار کمیته قانون اساسی، همانطور که در جلسات متعدد چارچوب آستانه بیان شده است، ادامه می‌دهیم. در حالیکه از کمیته برای انجام کار خود باید حمایت شود، به عنوان یک اصل، از همه اشکال فشار‌های خارجی باید جلوگیری شود، همانطور که در آیین نامه آن تصریح شده است.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: در عین حال، هرگونه کمک احتمالی به کمیته حتی توسط سازمان ملل متحد، فقط باید به درخواست خود کمیته باشد.


تخت روانچی با تاکید بر اینکه با هرگونه برنامه جدایی طلبان و همچنین همه تلاش‌ها برای ایجاد واقعیت‌های جدید بر روی زمین مخالف هستیم، تصریح کرد: حاکمیت، استقلال سیاسی، وحدت و تمامیت ارضی سوریه باید کاملا مورد احترام باشد و بر این اساس، تمام نیرو‌های خارجی که حضور آن‌ها توسط دولت سوریه مجاز نیست باید از خاک سوریه خارج شوند.


وی خاطرنشان کرد: در این راستا، مثال زنده اشغال بخش‌های خاصی از سوریه توسط نیرو‌های آمریکایی است که به حمایت از آن‌ها و محافظت از گروه‌های تروریستی در زیر نقاب مبارزه با تروریسم ادامه می‌دهند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه را نقض فاحش قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل خواند و تاکید کرد: در مقابل، دولت سوریه حق حاکمیتی دارد که تصمیم بگیرد چگونه و چه موقع از حق ذاتی خود در دفاع به صورت انفرادی یا جمعی استفاده کند.


تخت روانچی با تاکید بر اینکه چنین تجاوزاتی باید پایان یابد، اظهار داشت: ما همچنین تاکید می‌کنیم که اشغال جولان سوریه توسط اسرائیل غیرقانونی است و به رسمیت شناختن ایالات متحده از الحاق آن به اسرائیل باطل است. با محکوم کردن چنین اقدام غیرقانونی تاکید می‌کنیم که جولان بخشی از قلمرو سوریه است و خواهد ماند.


وی خاطرنشان کرد: حق تعیین آینده سوریه منحصرا به سوری‌ها تعلق دارد و جامعه جهانی باید به آن‌ها در تحقق این حق کمک کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار