دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تخت روانچی: آمریکا به اشغال سوریه با نقاب مبارزه با تروریسم پایان دهد

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل با بیان اینکه آمریکا باید به اشغال سوریه با نقاب مبارزه با تروریسم پایان دهد، گفت که جولان بخشی از قلمرو سوریه است و خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 19
کد خبر: ۴۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گفت: نیرو‌های خارجی که دولت سوریه حضور آن‌ها را غیرقانونی می‌داند باید این کشور را ترک کنند و آمریکا هم باید به اشغال سوریه با نقاب مبارزه با تروریسم پایان دهد.

 

مجید تخت روانچی روز دوشنبه در نشست مجازی شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع سوریه برگزار شد، این مطلب را عنوان کرد و افزود: من موضع دیرینه ایران را بار دیگر تکرار می‌کنم که بحران سوریه باید با ابزار‌های سیاسی حل شود.


وی ادامه داد: در این زمینه، ما همچنان به کار کمیته قانون اساسی، همانطور که در جلسات متعدد چارچوب آستانه بیان شده است، ادامه می‌دهیم. در حالیکه از کمیته برای انجام کار خود باید حمایت شود، به عنوان یک اصل، از همه اشکال فشار‌های خارجی باید جلوگیری شود، همانطور که در آیین نامه آن تصریح شده است.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: در عین حال، هرگونه کمک احتمالی به کمیته حتی توسط سازمان ملل متحد، فقط باید به درخواست خود کمیته باشد.


تخت روانچی با تاکید بر اینکه با هرگونه برنامه جدایی طلبان و همچنین همه تلاش‌ها برای ایجاد واقعیت‌های جدید بر روی زمین مخالف هستیم، تصریح کرد: حاکمیت، استقلال سیاسی، وحدت و تمامیت ارضی سوریه باید کاملا مورد احترام باشد و بر این اساس، تمام نیرو‌های خارجی که حضور آن‌ها توسط دولت سوریه مجاز نیست باید از خاک سوریه خارج شوند.


وی خاطرنشان کرد: در این راستا، مثال زنده اشغال بخش‌های خاصی از سوریه توسط نیرو‌های آمریکایی است که به حمایت از آن‌ها و محافظت از گروه‌های تروریستی در زیر نقاب مبارزه با تروریسم ادامه می‌دهند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه را نقض فاحش قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل خواند و تاکید کرد: در مقابل، دولت سوریه حق حاکمیتی دارد که تصمیم بگیرد چگونه و چه موقع از حق ذاتی خود در دفاع به صورت انفرادی یا جمعی استفاده کند.


تخت روانچی با تاکید بر اینکه چنین تجاوزاتی باید پایان یابد، اظهار داشت: ما همچنین تاکید می‌کنیم که اشغال جولان سوریه توسط اسرائیل غیرقانونی است و به رسمیت شناختن ایالات متحده از الحاق آن به اسرائیل باطل است. با محکوم کردن چنین اقدام غیرقانونی تاکید می‌کنیم که جولان بخشی از قلمرو سوریه است و خواهد ماند.


وی خاطرنشان کرد: حق تعیین آینده سوریه منحصرا به سوری‌ها تعلق دارد و جامعه جهانی باید به آن‌ها در تحقق این حق کمک کند./ فارس

ارسال نظر