اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

هشدار پلیس فتا به تازه وارد‌های بورس

رئیس مرکز پیشگیری پلیس فتا در خصوص فعالیت غیرقانونی کانال‌ها و صفحاتی در فضای مجازی تحت عنوان سرمایه‌گذاری در بورس هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 20
کد خبر: ۴۳۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ رجبی با بیان اینکه مدتی است حجم معاملات بورس افزایش پیدا کرده است رغبت زیادی در مردم به وجود آمده تا در بورس سرمایه گذاری کنند، گفت: معمولا وقتی فضا در یک حوزه جذاب می‌شود کلاهبرداران هم هم فعال شده و سعی می‌کنند از فضای به وجود آمده برای رسدین به برنامه‌هایشان استفاده کنند.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از چیز‌هایی که رصد شده کانال‌ها و صفحاتی است که تحت عنوان سرمایه‌گذاری در بورس فعالیت می‌کنند، افزود: این صفحات و کانال‌ها سعی می‌کنند اعتماد مردم را جلب و سرمایه‌های مردم را بگیرند و با هدایت این سرمایه‌ها یا هدایت مردم به سمت خرید یک سری از سهام‌های خاص در پشت پرده کار‌هایی را انجام دهند که روی بازار بورس تاثیر بگذارد یا اینکه اطلاعات را سرقت و کلاهبرداری کنند.

 

رئیس مرکز پیشگیری پلیس فتا در ادامه سخنان خود در یک برنامه تلویزیونی تاکید کرد: مردم باید بدانند که حضور در بورس قواعد خودش را دارد و باید از طریق شرکت‌های سرمایه گذاری معتبر این کار انجام شود. مردم باید توصیه‌های اقتصادی متخصصان را گوش دهند و براساس این توصیه‌ها وارد فضای بورس شوند و در حوزه فضای مجازی هم دقت داشته باشند که خیلی از این صفحات و کانال‌ها قابل اعتماد نیستند و نمی‌توان به صرف اینکه صفحه‌ای محتوایی در خصوص بورس منتشر می‌کند به آن‌ها اعتماد کرد و حتما باید مشاوران و متخصصان مشورت کنند.

 

سرهنگ رجبی در پایان تاکید کرد: الان هیچ فعالیت رسمی و دارای مجوزی روی تلگرام نداریم و صفحات اینستاگرامی هم همینطور است، به طوریکه هیچ صفحه رسمی که دارای مجوز از یک نهاد قانونی باشد در اینستاگرام وجود ندارد./ ایسنا

کلمات کلیدی: پلیس فتا بورس
ارسال نظر