سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

دستگیری یکی از عوامل انفجار تروریستی حرم امامین عسکریین در سامراء

دستگیری یکی از عوامل انفجار تروریستی حرم امامین عسکریین در سامراء فرماندهی عملیات سامراء از دستگیری یکی از عوامل انفجار تروریستی سال 2006 در حرم امامین عسکریین (ع) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 21
کد خبر: ۴۳۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی عملیات «سامراء» اعلام کرد که یکی از تروریست های عامل انفجار حرم  امامین عسکریین(علیهما السلام» در سال ۲۰۰۶ را دستگیر کرده است.

 

خبرگزاری رسمی عراق (واع)، امروز (پنج شنبه) در خبری فوری نوشت که فرماندهی عملیات سامراء تروریست معروف به «عباس عنیده» را که یکی از عوامل انفجار تروریستی در حرم امامین عسکریین (ع) در سال ۲۰۰۶ بود، دستگیر کرد.

 

«عباس ابراهیم خلف فالح الرحمانی» ملقب به عباس عنیده متهم است که علاوه بر انفجار تروریستی در سال ۲۰۰۶، در عملیات ترور «اطوار بهجت» گزارشگر شبکه العربیه در عراق نیز مشارکت داشته است.

 

در سال ۲۰۰۶ یک گروه تکفیری‌ که شخصی به نام «یسری فاخر» در رأس آنها قرار داشت، با ۲۰۰ کیلو تی ان تی به حرم امامین عسکریین(ع) وارد ‌شدند و گنبد این حرم مطهر را تخریب کردند.در سال ۲۰۱۱، دستگاه قضایی عراق حکم اعدام شماری از  عوامل دستگیر شده این جنایت از جمله فاخر را صادر و وزارت دادگستری عراق نیز آن را اجراء کرد.

 

اخیرا، با تشدید حملات هسته‌های خاموش داعش با حمایت آمریکا و عربستان در استانهای صلاح الدین، ذی قار و دیالی، فرماندهی الحشد الشعبی عملیات «سامراء»، درباره تلاش‌های گاه و بی‌گاه داعش برای رسیدن به اماکن مقدس در این منطقه هشدار داد و از نیروهای تحت فرمان خود خواست تا برای دفاع از  حرم امامین عسکریین (علیهما السلام)، در آماده باش کامل به سر برند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار