تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

شمخانی: حزب‌الله قوی‌ترین حامی لبنان و دژ آن در مقابل طمع‌های صهیونیستی است

شمخانی: حزب‌الله قوی‌ترین حامی لبنان و دژ آن در مقابل طمع‌های صهیونیستی است دبیر کل شورای عالی امنیت ملی ایران در پیام خود به دولت، ملت و مقاومت در لبنان به مناسبت سالگرد آزادسازی جنوب این کشور بر نقش مقاومت و حزب‌الله در دفاع از لبنان و کوتاه کردن دست صهیونیست‌ها تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 21
کد خبر: ۴۳۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به مناسبت سالگرد آزادسازی جنوب لبنان (۲۵ می ۲۰۰۰) پیامی ویژه برای دولت، ملت و مقاومت در لبنان فرستاد.

 

بر اساس گزراش وبگاه «العهد»، شمخانی در پیام عید مقاومت و آزادسازی جنوبی لبنان از لوث رژیم صهیونیستی توسط مجاهدان مقاومت را تبریک گفت.

 

شمخانی ضمن اعلام اینکه سالروز آزادسازی جنوب لبنان با سالروز آزادسازی خرمشهر همراه شده، افزود، قدرت ایمان و عقیده قادر به نابودی توطئه‌های شیاطین متکبر است.

 

وی ادامه داد: امروز توانایی مقاومت اسلامی فلسطین با تحقق توازن قوی علیه رژیم صهیونیستی در منطقه آشکار شده، موضوعی که به وضوح در آزادسازی جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰ تا شکست صهیونیست‌ها در جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ و در مقابله با توطئه‌های صهیونیستی-تکفیری نمودار شد؛ قدرت مقاومت روز به روز بیشتر می‌شود.

 

شمخانی تأکید کرد: شکی نیست که حزب‌الله قوی‌ترین حامی برای امنیت لبنان و دژی است که در مقابل طمع و حرص رژیم صهیونیستی به این کشور ایستاده است همانگونه که ایستادن حزب‌الله در کنار جبهه مقاومت در خط مقدم، شبح تروریست تکفیری-عبری-آمریکایی را از منطقه و جهان دور کرد.

 

وی سپس تصریح کرد، اگر این فداکاری‌های نبود «ویروس تروریستی داعش» و جریان سلفی-تکفیری اروپا را در برگرفته و قاره سبز را به ویرانه تبدیل کرده بود اتفاقی که برای حلب، تدمر، موصل و فلوجه رخ داده است.

 

شمخانی در ادامه یادی از فرماندهان مقاومت مانند شهید «قاسم سلیمانی»، شهید «عماد مغنیه» و شهید «مصطفی بدرالدین» کرد و گفت، این افراد زندگی خود را در راه مقاومت و تضمین آرامش برای ملت‌های منطقه و جهان دادند.

 

وی در پایان تأکید کرد، جمهوری اسلامی و ایران در حمایت از جبهه مقاومت و مسأله فلسطین ثابت قدم است و در مقابل فشارهای نظام تروریستی آمریکا به عنوان بزرگترین حامی رژیم کودک‌کش صهیونیستی تسلیم نمی‌شود.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار