افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه

بازگشایی اماکن مذهبی تهران بعد از عید فطر

فرماندار تهران گفت: براساس تصمیم اتخاذ شده، اماکن مذهبی تهران بعد از عید سعید فطر بازگشایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 23
کد خبر: ۴۳۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، عیسی فرهادی معاون استاندار و فرماندار تهران ضمن گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر، درباره موضوع بازگشایی اماکن مذهبی، گفت: اماکن و صحن حرم‌ها  با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از بعد از عید فطر گشایش می یابد.

 

وی ادامه داد: از دهم خرداد، ساعات کاری کارمندان اداری از ساعت 7 و30 دقیقه صبح تا 14 و 30 دقیقه بعد از ظهر با حضور همه کارمندان در ادارات البته با رعایت کامل نکات و اصول بهداشتی خواهد بود.

 

فرهادی درباره روز قدس تأکید کرد: اگرچه با توجه به وجود بیماری کرونا در کشور  و ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامت مردم، امکان برگزاری حضوری این مراسم در دفاع از حقوق مردم فلسطین مهیا نبود، اما آنچه که اهمیت دارد، روز قدس یک روز بین المللی اسلامی و روز بزرگ و مهمی است که ملت ایران و دیگر ملت های مسلمان، حرف حقی را که استکبار حداقل شصت سال برای خاموش کردن آن سرمایه گذاری کرده بود، فریاد می کنند.

 

فرماندار تهران با توجه به تعطیلات عید سعید فطر و افزایش سفرهای بین شهری از مردم خواست تا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا ان‌شاءالله بتوانیم این ویروس را شکست دهیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار